Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 februarie 2021. Englezii din Europa League ne aduc profituri generoase

17.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 18 februarie 2021 Englezii din Europa League ne aduc profituri generoase
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 februarie 2021. Europa League a devenit o competiție foarte atractivă pentru echipele din Anglia, acolo unde competiția este acerbă pentru locurile de UCL. Am ales să mizăm 100 de lei la Get’s Bet, pe o cotă de 3,09. 

Primul meci care ne interesează este cel pe care Tottenham, echipa lui Jose Mourinho, îl va avea de disputat împotriva lui Wolfsberger. Partida se va juca pe Puskas Arena, din Ungaria.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci interesant și pe care am decis să îl includem pe biletul zilei este cel dintre Real Sociedad și Manchester United, care va avea loc la Torino, pe stadionul lui Juventus.

Cota 1,40 pe biletul zilei din 18 februarie, pentru victoria lui Jose Mourinho

Șansele lui Jose Mourinho să mai îndrepte situația lui Tottenham pe plan intern sunt foarte mici. De altfel, rezultatele dezastruoase din ultima vreme au dat naștere unor discuții tot mai serioase legate de eventuala demitere a portughezului de la cârma echipei care în 2019 ajungea până în finala UEFA Champions League. În aceste condiții, un parcurs perfect în Europa League rămâne ultima variantă de salvare a sezonului

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În Premier League, doar primele patru echipe primesc dreptul de a participa în grupele UEFA Champions League, iar Tottenham se află tot mai departe de aceste poziții. În acest context, câștigarea Europa League ar reprezenta colacul de salvare perfect pentru Jose Mourinho. Portughezul a reușit această performanță și în 2017, pe când o antrena pe Manchester United.

Adversara sa din 16-imi va fi Wolfsberger, formație austriacă ce nu va putea beneficia de avantajul terenului propriu. Din cauza restrictțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, partida din Europa League se va disputa la Budapesta, pe stadionul Puskas Arena, ceea ce reprezintă un avantaj evident pentru englezi. Vom merge, astfel, pe varianta „2 solist”, cotată cu 1,40 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,20 pentru victoria lui Manchester United la Torino

Un alt club aflat sub presiune în Premier League este Manchester United. Eliminați din grupele Ligii Campionilor și poposiți în Europa League, elevii lui Ole Gunnar Solskjaer vor să pună o cărămidă importantă la construcția ce ar trebui să îi readucă în elita fotbalului continental. Trofeul Europa League reprezintă o variantă accesibilă și vine și cu garanția prezenței în ediția viitoare a grupelor Ligii Campionilor

De partea cealaltă, Real Sociedad reprezintă o trupă solidă, care are forța de a le pune probleme „diavolilor roșii”, însă faptul că partida se va disputa pe teren neutru, departe de casa celor de la Sociedad, este un mare dezavantaj pentru spanioli. Mult mai experimentată, trupa lui Ole Gunnar Solskjaer ar treubi să fie suficient de matură pentru a profita de acest avantaj.

ADVERTISEMENT

Elevii norvegianului Solskjaer se vor putea bucura și de prezența în teren a lui Bruno Fernandes, devenit esențial pentru jocul lor, astfel că vom merge pe varianta „2 solist“, care are cota foarte bună de 2,20 la  Get’s Bet.

Câștig de 309 lei cu biletul zilei din 18 februarie

Biletul zilei, 18 februarie
Biletul zilei, 18 februarie

În concluzie, cu ajutorul partidelor dintre Wolfsberger și Tottenham, respectiv Real Sociedad și Manchester United, putem obține o cotă totală de 3,09 la Get’s Bet şi un câștig de 309 lei, în cazul unei mize de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT