Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 martie 2021. Câștig de peste 250 de lei cu Europa League

17.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 18 martie 2021 Castig de peste 250 de lei cu Europa League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de joi, 18 martie 2021, ne poate aduce un câștig de peste 250 de lei mulțumită unei cote totale de  2,56 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din Europa League.

Ne interesează în primul rând meciul pe care Mircea Lucescu și Dinamo Kiev îl au de jucat în Spania, contra celor de la Villarreal. În tur, spaniolii s-au impus clar și sunt favoriți și pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Tot pe biletul zilei își face loc și partida dintre Arsenal și Olympiacos, două echipe care joacă un fotbal deschis și care generează spectacol.

Încă o victorie pentru Villarreal cu Dinamo Kiev ne aduce o cotă de 1,54 pe biletul zilei din 18 martie

Joi vor avea loc meciurile retur din optimile Europa League, iar Villarreal este una dintre favoritele la câștigarea competiției. Cu Unai Emery pe bancă, un adevărat expert în această competiție, spaniolii visează să dovedească din nou că sunt demni de titulatura de „Submarinul galben” și să urce pe culmile gloriei în cea de-a doua competiție europeană. Evoluția din tur nu poate decât să le dea speranțe oamenilor lui Emery, la fel ca scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Dinamo Kiev a părut resemnată în urma eșecului din tur. Inclusiv Mircea Lucescu a recunoscut superioritatea adversarilor și a declarat că Villarreal este un adversar mult prea solid pentru formația sa. Ucrainienii se concentrează pe campionat, acolo unde au șanse bune să câștige titlul în fața rivalei Șahtior Donețk. Nu ar fi de mirare ca Mircea Lucescu să apeleze la mai mulți jucători din linia a doua, pentru meciul din Spania.

Având în vedere prestigiul celor de la Villarreal și al lui Unai Emery în competițiile europene, dar și rezultatul și evoluțiile celor două echipe din partida tur, pronosticul pentru meciul din Spania nu poate fi decât „1 solist”, pont ce are o cotă mai excelentă, de 1,54, la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cel puțin trei goluri pe Emirates ne aduc o cotă de 1,66

Arsenal a câștigat în weekend contra marilor rivali de la Tottenham, iar moralul elevilor lui Mikel Arteta este, cu certitudine, la cote maxime. Mai mult decât atât, și în Europa League au mers „tunarii” foarte bine, iar turul cu Olympiacos a fost câștigat într-o manieră suficient de clară pentru a-i face pe englezi să fie deja liniștiți în privința calificării.

De cealaltă parte, grecii nu mai au nimic de pierdut și se vor prezenta la Londra doar pentru a-și păstra onoarea nepătată și pentru a încerca să marcheze și să obțină un rezultat de prestigiu. Cu certitudine, partida va fi una deschisă, iar oaspeții nu vor da înapoi, dacă li se va ivi șansa de a marca și de a spera, poate, la un miracol.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe vor juca, cu siguranță, un fotbal ofensiv, direct și spectaculos. Golurile nu au cum să lipsească nici din această confruntare, mai ales având în vedere spectacolul din tur, când a fost 3-1 pentru Arsenal. Mergem pe pronosticul „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,66 la Get’s Bet.

256 lei câștigați cu biletul zilei din 18 martie

În concluzie, golurile din Arsenal – Olympiakos, ne aduc o cotă de 1,66 la Get’s Bet, în vreme ce duelul pe care Mircea Lucescu îl va avea de purtat în Spania, cu Villareal, ne poate oferi și el o cotă de 1,54. Cu o miză de 100 de lei pe acest bilet combinat puteți să câștigați aproape 256 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT