Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 noiembrie 2021. Câștig de peste 300 de lei de la Get’s Bet cu meciuri de tenis și fotbal

Biletul zilei de joi, 18 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul unui meci de tenis de la Turneul Campionilor și unul de fotbal din Liga 2.
17.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 18 noiembrie 2021 Castig de peste 300 de lei de la Gets Bet cu meciuri de tenis si fotbal
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe campionul german Alexander Zverev și pe derby-ul rundei din eșalonul secund al fotbalului românesc. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,17 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Alexander Zverev – Hubert Hurkacz, din ultima etapă a Grupei Roșii de la Turneul Campionilor. Neamțul păstrează șanse de a accede în semifinale, dar depinde și de celălalt joc al grupei.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Petrolul Ploiești – Concordia Chiajna, din etapa a 14-a din Liga 2, care are startul la ora 20:30. Este un duel fascinant între două formații aflate pe podium.

Cotă de 2,00 de la Zverev – Hurkacz pentru biletul zilei

Pentru Sacha Zverev este un meci decisiv în vederea accederii în semifinalele Turneului Campionilor, dar o victorie în fața polonezului Hurkacz nu-i asigură nicicum prezența în careul de ași.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Campionul olimpic de la Tokyo, care a beneficiat a abandonul lui Matteo Berrettini în primul meci, iar apoi a fost învins dramatic de Daniil Medvedev, este la mâna rusului, care trebuie să-l învingă pe Jannik Sinner pentru a- oferi lui Zverev șansa semifinalelor.

Hubert Hurkacz, cu două înfrângeri în primele jocuri, este deja eliminat din competiție, dar asta îi poate da libertatea să joace mult mai destins. În aceste condiții, mizăm pe pronosticul ”peste 22,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Petrolul – Concordia aduce o cotă de 1,58

Runda a 14-a din Liga 2 se va deschide la Poiești cu derby-ul dintre Petrolul și Concordia Chiajna, formațiile aflate pe locurile 1 și, respectiv, 3. ”Găzarii” sunt liderii eșalonului secund, cu șase puncte peste Universitatea Cluj și peste ilfoveni și nu concep să rateze o nouă promovare.

Petroliștii au un sezon de vis cu 12 victorii, dintre care 11 la rând, și o singură înfrângere, în etapa a doua, pe terenul celor de la Metaloglobus. De partea cealaltă, Claudiu Niculescu a readus speranța în tabăra Concordiei, care este neînvinsă în ultimele trei partide.

ADVERTISEMENT

De remarcat este faptul că pe stadionul ”Ilie Oană” se vor înfrunta echipele cu cele mai bune apărări din acest sezon. Pentru acest meci am ales varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,58.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 317 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”peste 22,5 game-uri” în meciul Alexander Zverev – Hubert Hurkacz și o cotă de 1,58 pentru ”sub 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – Concordia Chiajna, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,17. Numai bună pentru un câștig de 317 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT