Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 19 august 2021. La Get’s Bet, triplăm banii cu românii din Europa

Biletul zilei la pariuri, joi, 19 august 2021. Partidele europene ale românilor ne pot aduce 335 de lei.
18.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 19 august 2021 La Gets Bet triplam banii cu romanii din Europa
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de joi, 19 august 2021, vine din preliminariile Europa League. Mizăm pe două meciuri în care sunt implicaţi jucători români, iar cota totală de 3,35 de la Get’s Bet ne poate aduce un profit considerabil.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Slavia Praga şi Legia Varşovia, de la ora 20:00. Ambele formaţii şi-au început traseul european în preliminariile Champions League, dar s-au împiedicat în turul al treilea preliminar, cehii cu Ferencvaros, iar polonezii cu Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT

Rangers – Alashkert, de la ora 22:00, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Este un nou duel între două echipe campioane, cu scoţienii mari favoriţi la calificarea din această dublă.

Puţine goluri pentru o cotă de 1,83 pe biletul zilei

Slavia Praga lui Nicolae Stanciu a dominat clar sezonul precedent din Cehia şi a făcut o figură frumoasă şi în cupele europene, fiind eliminată de Arsenal în sferturile Europa League. În startul acestui an competiţional, a pornit la fel de tare pe plan intern, cu maximum de puncte în primele trei etape, dar singurul eşec, 0-2 la Ferencvaros, i-a adus şi eliminarea din Liga Campionilor. Succesul cu 1-0 din retur nu a fost suficient.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Legia Varşovia a început sezonul direct în cupele europene şi nu a avut probleme în primele tururi. A trecut cu 3-2 afară şi 2-0 acasă de Bodo Glimt, dar a ratat primul trofeu al anului. Rakow s-a impus la lovituri de departajare în Supercupa Poloniei, după 1-1 în 90 de minute. Legia a revenit în Europa, 2-1 acasă şi 1-0 în deplasare cu Flora Tallin, iar în turul al treilea i-a ieşit în cale Dinamo Zagreb. Croaţii s-au dovedit o trupă prea tare, 1-1 la Zagreb şi 0-1 la Varşovia, şi Dinamo avansa în competiţie, în timp ce Legia „retrograda“ în Europa League.

Slavia şi Legia nu s-au mai întâlnit până acum în meciurile oficiale. Cehii au echipa mai valoroasă şi pornesc favoriţi în acest meci, mai ales că evoluează pe teren propriu. Însă, nu ne aşteptăm la o partidă foarte spectaculoasă, dacă ne ghidăm după rezultatele din startul sezonului. Slavia are 4 din 5 meciuri de „under“, iar Legia, 7 din 10. „Sub 2,5 goluri“ are cota 1,83 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Rangers, megafavorită

Rangers a scris istorie în sezonul precedent, câştigând cel de-al 55-lea titlu fără să piardă vreun meci în campionat. Însă, la startul noului an nu a performat la fel. După un succes cu 3-0 în faţa lui Motherwell, a venit o serie de trei înfrângeri consecutive, dublu 1-2 cu Malmo în preliminariile Champions League şi 0-1 pe terenul lui Dundee. În ultimul meci, primul pentru Ianis Hagi ca titular, Rangers şi-a refăcut moralul în Cupa Ligii, 5-0 cu Dunfermline.

Alashkert e o formaţie modestă, cunoscută la noi pentru dublele cu CFR Cluj (2018) şi FCSB (2019). Armenii au avut parte de adversari accesibili pe plan european, iar faptul că au pornit din preliminariile Ligii Campionilor i-a ajutat să ajungă până aici, în ciuda unei eliminări. Alashkert a trecut Connah Quai (2-2 şi 0-0, plus un gol decisiv marcat în reprizele suplimentare), după care a pierdut cu Sheriff Tiraspol (0-1 şi 1-3), iar în turul precedent a eliminat pe Kairat Almaty (0-0 şi 2-2 cu gol decisiv marcat în reprizele de prelungiri).

ADVERTISEMENT

Rangers şi Alashkert n-au nicio partidă directă. Nici nu prea aveau cum, pentru că Rangers a lipsit o perioadă din Europa, iar amicalele erau destul de greu de aranjat, din cauza distanţei mari. Tocmai ideea unei deplasări obositoare de 3900 de kilometri îi va determina pe scoţieni să obţină un rezultat cât mai bun în tur. Mai ales că în retur vor juca pe sintetic. „Peste 2,5 goluri Rangers“ are cota 1,83 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu românii din Europa

Aşadar, astăzi pariem 100 de lei la Get’s Bet pe două partide din play-off-ul Europa League. Ne aşteptăm la un meci închis între Slavia lui Nicolae Stanciu şi Legia, dar şi la un scor-fluviu între Rangers-ul lui Ianis Hagi şi Alashkert.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT