Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 19 ianuarie 2023. Câștig de aproape 900 de lei cu meciuri din Italia și Anglia

Biletul zilei de joi, 19 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 900 de lei cu ajutorul a două meciuri din Cupa Italiei și Premier League.
18.01.2023 | 22:40
Biletul zilei la pariuri joi 19 ianuarie 2023 Castig de aproape 900 de lei cu meciuri din Italia si Anglia
Biletul zilei de joi, 19 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 900 de lei cu ajutorul a două meciuri din Cupa Italiei și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Italia și Anglia, în care joacă formații cu pretenții la trofeele de pe plan intern. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 8,77 la Betano şi aşteptăm un profit prolific.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Juventus Torino – Monza, din optimile de finală ale Cupei Italiei, care începe la ora 22:00. ”Bătrâna Doamnă” trage tare în cea de-a doua competiție a Italiei, ce pare singura șansă viabilă la un trofeu în acest sezon.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester City – Tottenham Hotspur, restanță din etapa a 7-a din Premier League, programată tot de la ora 22:00. ”Cetățenii” au nevoie de victorie pentru a continua cursa de urmărire a liderului Arsenal.

Cotă de 3,35 de la Juventus – Monza pentru biletul zilei

Trupa lui Max Allegri a avut o serie impresionantă în Serie A, cu victorii pe linie în ultimele 8 partide și fără gol primit de la începutul lunii octombrie, însă în weekend a venit eșecul usturător cu Napoli care a rispit speranțele la titlu.

ADVERTISEMENT

Așa că pentru Juventus singura șansă să ridice un trofeu desupra capului la finalul acestui sezon îl reprezintă Cupa. Meciul cu Monza se anunță unul destul de ușor, deși formația patronată de Silvio Berlusconi are un parcurs onorabil în campionat.

Torinezii vor menaja mai mult ca sigur o parte dintre titulari, astfel că partida din optimi poate fi una echilibrată. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: sub 1,5”, pentru că și cota de 3,35 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Marcatorii de la Manchester City – Tottenham aduc o cotă de 2,62

”Cetățenii” vin după eșecul din derby-ul orașului cu Manchester United, în care au fost întorși de la 1-0, iar Pep Guardiola a acuzat arbitrajul. Mai mult, spaniolul a anunțat că formația sa nu se mai bate la titlu în Premier League.

Este clar că a fost doar o declarație la nervi sau care a încercat să adoarmă vigilența liderului Arsenal. Și asta se va vedea în restanța cu Tottenham, formație aflată pe o pantă descendentă și care a ieșit din Top 4.

ADVERTISEMENT

City beneficiază de o forță ofensivă de invidiat și nu își mai permite pași greșiți în campionat. La acest meci vom miza pe varianta ”Phil Foden marchează oricând”, care are la Betano o cotă de 2,62.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 877 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Betano o cotă de 3,35 pentru pronosticul ”total goluri: sub 1,5” în meciul Juventus Torino – Monza și o cotă de 2,62 pentru ”Phil Foden marchează oricând” la Manchester City – Tottenham Hotspur, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,77. Numai bună pentru un câștig de 877 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT