Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 19 mai 2022. Mizăm pe finala din Cupa României și Premier League pentru un câștig de peste 530 de lei

Biletul zilei de joi, 19 mai 2022, ne poate aduce un câștig de 534 de lei cu ajutorul a două înfruntări din România și Anglia. În joc sunt un trofeu și evitarea retrogradării.
18.05.2022 | 23:20
Biletul zilei la pariuri joi 19 mai 2022 Mizam pe finala din Cupa Romaniei si Premier League pentru un castig de peste 530 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 19 mai 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi cu care nu ar trebui să dăm greș și vom argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim despre două partide în care se joacă un trofeu, pe de o parte, și salvarea de la retrogradare în cealaltă partidă. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 5,34 la Casa Pariurilor şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de joi, 19 mai 2022, la pariuri, cu înfruntarea dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Voluntari, din finala Cupei României. Deși vorbim de un meci cu o miză cât un sezon, nu vom paria ”clasic” pentru un astfel de duel, ci vom miza pe ceea ce au arătat cele două oponente în meciurile directe din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem la Liverpool, în campionatul Angliei, pentru restanța dintre Everton și Crystal Palace, la capătul căreia echipa gazdă își poate asigura matematic salvarea de la retrogradare. Se dispută mai multe restanțe în campionatul Angliei, dar am ales meciul lui Everton și pentru că este singura echipă care nu a retrogradat niciodată în istoria Premier League.

Cotă de 3,05 pe biletul zilei în disputa Sepsi – Voluntari

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 19 mai 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Voluntari, finala Cupei României programată de la 20:30. Știm deja că o finală, mai ales în Cupa României, nu este neapărat cea mai atractivă din punct de vedere al golurilor. Noi însă, vom încerca să vă convingem că merită să spargem acest mit.

ADVERTISEMENT

Pornim de la ideea că în cele 14 dueluri directe disputate de-a lungul timpului în 10 întâlniri s-au marcat peste 2,5 goluri. Noi vom face miza și mai atractivă pentru că la o privire asupra ultimelor șase meciuri între cele două oponente, în cinci am marcat ambele echipe, iar la final au fost cel puțin trei reușite pe tabela de scor.

Nu e greu de dedus că vom miza pe aceste realități, deși fiind o partidă cu trofeul pe masă, între două echipe care au arătat de-a lungul sezonului că știu să joace extrem de defensiv, la nevoie, am fi tentați să mergem pe ceea ce deja se știe, și anume că într-o finală de Cupă se marchează puține goluri, sau chiar deloc, fiind nevoie în foarte multe cazuri de lovituri de departajare pentru stabilirea învingătoare.

ADVERTISEMENT

Fiind, însă, două echipe cu foame de trofee, chiar dacă ilfovenii au deja în palmares Cupa României, vom miza așa cum am încercat deja să vă convingem, pe goluri multe. Vom merge așadar pe o variantă pe care suntem siguri că o vom prinde ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă mai mult decât atractivă de 3,05.

Everton – Crystal Palace ne aduce o cotă de 1,75 la biletul zilei

Premier League se apropie de final. De fapt a mai rămas de disputat o singură și câteva partide restante, extrem de importante mai ales pentru stabilirea ierarhiei finale în partea inferioară a clasamentului. Sunt trei partide programate joi, 19 mai, dar noi am ales duelul amintit, din mai multe motive pe care vi le facem cunoscute în cele ce urmează.

ADVERTISEMENT

În primul rând am ales acest meci întrucât pare și cel mai echilibrat. Everton este într-o situație dificilă în clasament, fiind mai aproape de retrogradare ca niciodată. Un alt motiv pentru care am optat pentru Everton – Crystal Palace este și acela că formația din Liverpool nu a retrogradat niciodată din Premier League, iar acest amănunt face și mai atractivă partida.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Palace, în ciuda poziției din clasament, ceva mai sus decât Everton, dar deja salvată de la retrogradare, a arătat că este o echipă extrem de fantezistă, puțin ciudat pentru o grupare care nu are totuși obiective importante. În acest caz nu vom risca deloc atunci când alegem ”se marchează în ambele repriză”, care are o cotă de 1,75 la Casa Pariurilor.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 534 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 19 mai 2022, la pariuri, avem de la Casa pariurilor o cotă de 3,05 pentru pronosticul ”ambele echipă să înscrie și peste 2,5 goluri” în duelul din finala Cupei României dintre Sepsi și FC Voluntari și o cotă de 1,75 pentru ”se marchează în ambele reprize”, în disputa dintre Everton și Crystal Palace care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 534 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT