ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 19 noiembrie 2020. Tenisul ne aduce un câștig de peste 320 de lei

Autor: Traian Terzian | 18.11.2020 | 23:15
Biletul zilei la pariuri, joi 19 noiembrie 2020. Tenisul ne aduce un câștig de peste 320 de lei
Biletul zilei la pariuri, joi 19 noiembrie 2020. Tenisul ne aduce un câștig de peste 320 de lei. Sursă foto: Twitter

Biletul zilei la pariuri, joi 19 noiembrie 2020. Deși oferta este limitată, ținând cont de faptul că fotbalul are o binemeritată pauză de o zi între jocurile naționalelor și o nouă etapă, am decis să ne ducem spre tenis și putem obține un câștig de peste 320 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei pe biletul de pariuri cu o cotă totală de 3,29 obținută de la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Prima noastră alegere pentru biletul zilei la pariuri de joi este partida dintre austriacul Dominic Thiem și rusul Andrey Rublev, din ultima etapă a Grupei Londra 2020 de la Turneul Campionilor. Întâlnirea va începe la ora 16:00.

Al doilea meci selectat este duelul mult așteptat dintre spaniolul Rafael Nadal și grecul Stefanos Tsitsipas, care va stabili al doilea semifinalist al acestei grupe. Partida se va disputa de la ora 22:00.

Victoria lui Thiem aduce o cotă de 1,64 la biletul zilei

Aflat pe locul 3 în clasamentul ATP, Dominic Thiem este într-o continuă creștere și asta s-a văzut și în startul fulminant de la actuala ediție a Turneului Campionilor, atunci când l-a învins în primul joc, la mare luptă, pe Stefanos Tsitsipas.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Deși se credea că este doar o bătălie pentru locul secund în grupă cu Tsitsipas, austriacul a detonat bomba în runda a doua când l-a învins pe marele favorit Rafael Nadal. Apoi, datorită victoriei lui Tstsipas asupra lui Andrey Rublev, Thiem și-a asigurat calificarea în semifinale de pe primul loc.

În ciuda faptului că a practicat un joc plăcut ochiului, rusul se vede că încă nu este la nivelul adversarilor săi din această grupă. Deși întâlnirea dintre Thiem și Rublev va fi doar una pentru statistici, austriacul vrea o victorie de moral și de aceea am ales să mizăm pe ”victorie Thiem”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,64.

2,00 – cota propusă pentru biletul zilei de la Nadal – Tsitsipas

Finala pentru locul secund din Grupa Londra 2020 se va da între legendarul Rafael Nadal și noul star în ascensiune al tenisului, Stefanos Tsitsipas. Cei doi nu au decât varianta victoriei pentru a i se alătura lui Dominic Thiem în faza semifinalelor.

ADVERTISEMENT

Deși nu va încheia anul pe locul 1 ATP, Rafael Nadal a avut un 2020 de senzație. Ibericul a câștigat pentru a 13-a oară în carieră turneul de la Roland Garros, l-a egalat pe rivalul Roger Federter la numărul de trofeuri și a devenit jucătorul cu cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 ATP.

Miza va fi una uriașă pentru ambii sportivi la întâlnirea din O2 Arena, iar spectacolul este garantat. Tocmai pentru că ne așteptă un meci echilibrat în care un set decisiv este foarte probabil am ales varianta ”peste 23,5 ghemuri” pentru biletul zilei la pariuri, mai ales că și cota de 2,00 oferită de Get’s Bet este extrem de tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă totală de 3,29 pentru un posibil câștig de peste 320 de lei lei cu biletul zilei la pariuri

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,64 pentru pronosticul ”victorie Thiem” în meciul Dominic Thiem – Andrey Rublev și o cotă de 2,00 pentru ”peste 23,5 ghemuri” la Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29. Numai bună pentru un câștig de 329 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!