Sport
notix pixel id

Biletul zilei la pariuri, joi, 2 decembrie 2021. Meciurile din Premier League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de joi, 2 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League, cel mai bogat campionat al lumii.
01.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, joi, 2 decembrie 2021. Meciurile din Premier League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei
Biletul zilei de joi, 2 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League, cel mai bogat campionat al lumii. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele două întâlniri din etapa a 14-a a campionatului Angliei, în care joacă trei dintre formațiile care țintesc Top 4. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,22 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Tottenham Hotspur – Brentford, care va începe la ora 21:30. Este o partidă în care Spurs nu are voie să facă pași greșiți pentru a nu se îndepărta de plutonul fruntaș.

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este derby-ul Manchester United – Arsenal Londra, care are startul la ora 22:15. Este primul joc al ”diavolilor roșii” de la instalarea lui Ralf Rangnick, dar neamțul nu și-a rezolvat problemele cu permisul de muncă și nu va fi pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,20 de la Tottenham – Brentford pentru biletul zilei

Venirea lui Antonio Conte la cârma londonezilor s-a simțit imediat, echipa începând să facă pași mici dar siguri pentru revenirea în elita fotbalului englez. Victoria din runda precedentă cu Leeds a adus și mai multă încredere la echipă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Tehnicianul italian a adus la Tottenham spiritul său de luptă dus la extrem și antrenamentele extenuante pe care le-a propus la fiecare formație pe la care a trecut în cariera sa și care i-au adus succesul scontat, chiar dacă nu a fost prea plăcut în vestiar.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este o nou promovată, Brentford a arătat un fotbal plăcut ochiului, bazat pe ofensivă, a pus mari probleme adversarelor, iar rezultatele sunt mult peste așteptări. Pentru acest joc am ales pronosticul ”x la pauză”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Meciul Manchester United – Arsenal aduce o cotă de 1,46

Derby-ul acestei runde va avea loc pe Old Trafford, acolo unde Manchester United, care nu a mai sințit gustul victoriei în ultimele trei etape, primește vizita lui Arsenal, o formație aflată în creștere vizibilă de formă și care ”atentează” la locurile de Champions League.

ADVERTISEMENT

”Diavolii roșii” speră să redreseze corabia odată cu aducerea lui Ralf Rangnick, cel care deja a impus o serie de reguli stricte pentru jucători. În plus este de văzut ce se va întâmpla cu Cristiano Ronaldo, cel care a început pe banca de rezerve derby-ul din weekend cu Chelsea.

Excluzând eșecul drastic de pe Anfield Road, Mikel Arteta a reușit să o pună pe șine pe Arsenal, ”tunarii” ajungând pe locul 5 după un start de sezon dezastruos. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 1,5 goluri în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,46.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 322 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”x la pauză” în meciul Tottenham Hotspur – Brentford și o cotă de 1,46 pentru ”sub 1,5 goluri în prima repriză” la Manchester United – Arsenal Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,22. Numai bună pentru un câștig de 322 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik