Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 2 februarie 2023. Câștig de peste 650 de lei cu meciuri din Italia și Spania

Biletul zilei de joi, 2 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 650 de lei cu ajutorul a două meciuri din Cupa Italiei și La Liga.
01.02.2023 | 22:40
Biletul zilei la pariuri joi 2 februarie 2023 Castig de peste 650 de lei cu meciuri din Italia si Spania
Biletul zilei de joi, 2 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 650 de lei cu ajutorul a două meciuri din Cupa Italiei și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Italua și Spania, în care evoluează cele mai titrate formații din aceste țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,61 la NetBet şi aşteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Juventus Torino – Lazio Roma, din sferturile de finală ale Cupei Italiei, care începe la ora 22:00. ”Pentru Bătrâna Doamnă”, această competiție a rămas principalul obiectiv intern.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – FC Valencia, restanță din etapa a 17-a din La Liga, programată tot de la ora 22:00. ”Galacticii” au pierdut puțin din trena rivalei Barcelona și nu își mai permit să piardă puncte.

Victoria lui Juventus aduce o cotă de 1,98

După un start de an ratat cu înfrângere la Lecce, lazialii au avut un parcurs remarcabil cu cinci meciuri fără înfrângere în campionat, trei victorii și două egaluri, și au urcat până pe locul 3 în Serie A.

ADVERTISEMENT

Este clar că visul suprem al trupei lui Maurizio Sarri este de a ajunge în Champions League în sezonul viitor, astfel că ar putea să joace la Torino cu multe rezerve. Chiar dacă Juventus traversează un moment delicat din cauza sancțiunilor drastice pe care le-a primit.

Coborâtă în partea a doua a clasamentului din campionat, ”Bătrâna Doamnă” va trage tare pentru câștigarea Cupei care să-i ofere un loc în cupele europene. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la NetBet o cotă de 1,98.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,34 de la Real Madrid – Valencia pentru biletul zilei

Elevii lui Carlo Ancelotti nu traversează cel mai strălucit moment, iar în ianuarie au pierdut cu Villarreal, au remizat cu Sociedad, ambele în campionat, au pierdut Supercupa în fața Barcelonei și s-au calificat cu emoții în semifinalele Cupei.

Rivala catalană s-a distanțat în clasamentul din la Liga, iar ”galacticii” nu mai pot călca strâmb dacă vor să rămână cu șanse reale în lupta pentru marele trofeu. Adversară le va fi Valencia, cea pe care au învins-o doar la loviturile de departajare în semifinalele Supercupei.

ADVERTISEMENT

Doar că de atunci lucrurile s-au schimbat în rău și la ”lilieci”, iar antrenorul Gennaro Gattuso a fost dat afară. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist și sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 3,34 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 661 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,98 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Juventus Torino – Lazio Roma și o cotă de 3,34 pentru ”1 solist și sub 2,5 goluri” la Real Madrid – FC Valencia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,61. Numai bună pentru un câștig de 661 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT