Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 20 mai 2021. Meciurile din play-off ne aduc peste 300 de lei.

Biletul zilei de joi, 20 mai 2021, alcătuit din două pronosticuri pe meciuri din play-off, are un câştig potenţial de peste 300 de lei.
19.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 20 mai 2021 Meciurile din playoff ne aduc peste 300 de lei
Genk şi Antwerp se întâlnesc în peultima etapă a play-off-ului Belgiei. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem în Belgia şi în Danemarca, două campionate care au programate meciuri din penultima etapă a play-off-ului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,06 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit de peste 200%.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Genk şi Antwerp, de la 19:30, în Jupiler League din Belgia. Înaintea partidei, gazdele ocupă locul secund, iar oaspeţii sunt două poziţii mai jos. Dacă Genk mai are speranţe la titlu, Antwerp ţinteşte un loc în Europa League, acum situându-se pe poziţie de Conference League.

ADVERTISEMENT

Aarhus – Brondby este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Situaţie este similară celei din Belgia, cu diferenţa că acum oaspeţii sunt pe locul al doilea, cu şanse la titlu, în timp ce gazdele ocupă poziţia a patra, de Conference League.

Genk – Antwerp, cotă 1,90 pe biletul zilei

Cu două runde rămase de disputat, Genk e pe locul secund, la 5 puncte de liderul Brugge. În ciuda diferenţei dintre cele două, Genk are şanse reale la titlul de campioană, pentru că în ultimul meci al sezonului joacă împotriva rivalei, pe 23 mai. Până atunci, trebuie să treacă de Antwerp şi să spere că Anderlecht o va încurca pe Brugge.

ADVERTISEMENT

După patru din cele şase etape de play-off, Genk este cea mai bună formaţie, singura care nu a pierdut niciodată. Are trei victorii şi o remiză, cel mai bun atac şi cea mai bună apărare, golaveraj 9-4.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Antwerp e pe locul patru, ultimul din play-off, şi a înregistrat şi cele mai slabe rezultate dintre echipele de la vârf. În patru jocuri, a pierdut de două ori şi a luat două puncte, cu Brugge şi Anderlecht.

ADVERTISEMENT

Meciurile directe dintre Genk şi Antwerp s-au dovedit spectaculoase de-a lungul timpului. Ultimele şase au avut toate goluri de ambele părţi şi unul singur s-a terminat cu mai puţin de 3 reuşite pe tabelă. În ediţia curentă, au fost deja 3 confruntări. În sezonul regular, fiecare echipă a câştigat pe teren propriu, Genk cu 3-2, Antwerp cu 4-2, iar în turul play-off-ului, Genk s-a impus cu 3-2 în deplasare. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,90 la Get’s Bet.

Cotă 1,60 pentru două goluri în Aarhus – Brondby

Lupta pentru titlul din Danemarca este şi mai strânsă, cu Brondby la doar două puncte în spatele lui Midtjylland, dar între cele două nu vor mai exista jocuri directe, capitol la care Brondby stă mai bine, cu 3-1 acasă, după 0-1 în deplasare.

ADVERTISEMENT

Aarhus este pe locul al patrulea, cu 48 de puncte, la patru în spatele lui FC Copenhaga şi 8 peste Nordsjaelland, ceea ce înseamnă că nu mai poate coborî în clasament. Vine după două succese, dar împotriva ultimelor clasate din play-off, Randers şi Nordsjaelland.

Brondby a pierdut în runda precedentă, 1-2 la Copenhaga, dar rămâne cea mai bună formaţie în deplasare. În 15 partide afară, oaspeţii de azi au câştigat de 8 ori şi au pierdut de 7, acumulând 24 de puncte. Doar Copenhaga a mai reuşit 24 de puncte pe teren străin.

Bookmakerii o văd pe Aarhus favorită. De altfel, a câştigat patru din precedentele 5 directe de pe teren propriu, dar Brondby a marcat în ultimele 4 disputate. În acest sezon, toate cele 3 confruntări au fost „GG“, Aarhus câştigând pe teren propriu 3-1, iar cele două partide de la Brondby încheindu-se la egalitate, 1-1 în sezonul regular şi 2-2 în play-off. „Ambele marchează“ are cota 1,60 la Get’s Bet.

Biletul zilei are un câştig potenţial de peste 300 de lei

Aşadar, ziua de joi se poate dovedi una profitabilă dacă Genk şi Antwerp marchează şi trec de pragul de 3 reuşite împreună, iar Aarhus – Brondby se termină cu goluri de ambele părţi. Pentru pronosticurile aceastea, Get’s Bet oferă o cotă totală de 3,06, adică un câştig de peste 300 de lei la o miză de 100.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT