Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 21 aprilie 2022. Mizăm pe meciurile din campionatul Angliei și din Spania pentru un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de joi, 21 aprilie 2022, ne poate aduce un câștig de 309 de lei cu ajutorul a două înfruntări interesante, din campionatele Angliei și Spaniei.
20.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 21 aprilie 2022 Mizam pe meciurile din campionatul Angliei si din Spania pentru un castig de peste 300 de lei
Barcelona - Real Sociedad
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 21 aprilie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două meciuri din Angliei – Premier League și din La Liga. Sunt două înfruntări în care așteptăm să vedem multe orgolii pentru că în joc sunt supraviețurirea, în primul caz, respectiv participarea în cupele europene. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,09 la Fortuna şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de joi, 21 aprilie 2022, la pariuri, cu duelul dintre Premier League dintre Burnley și Southampton și pentru că acest duel este singurul al zilei din campionatul Angliei, dar și pentru că vom urmări un duel pentru supraviețuirea în primul eșalon al fotbalului din Anglia. Aparent, gazdele pornesc cu șansa a doua, dar în cel mai puternic campionat al lumii orice este posibil.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere, așa cum spuneam, mergem în campionatul Spaniei pentru a urmări unul dintre cele mai ”aprinse” dueluri din istoria La Liga. Aici vom asista la duelul dintre Real Sociedad și Barcelona, două grupări cu istorie fantastică, pentru care prezența în cupele europene este un ”must do”.

Cotă de 1,85 pe biletul zilei în disputa Burnley – Southampton

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 21 aprilie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Burnley și Southampton. Gazdele au renunțat recent la antrenorul care a condus echipa vreme de un deceniu și speră ca această înlocuire să le aducă și o salvare in extremis de la retrogradarea în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

Am ales acest meci tocmai pentru că sunt două dintre echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării, chiar dacă ”sfinții” din Southampton aproape că și-au aranjat următoarea participare în Premier League. Se spune că pentru a fi sigur de salvarea de la retrogradare, în campionatul Angliei trebuie să acumulezi minimum 40 de puncte.

În acest caz, oaspeții mai au nevoie de unul singur pentru a fi siguri că și în sezonul viitor vor înfrunta ”greii” Manchester City, Liverpool, Chelsea, sau Manchester United. Southampton este pe 12 în clasament, cu 39 de puncte. Într-o situație aproape critică sunt gazdele. Locul 18, cu 25 de puncte, la trei lungimi de Everton (locul 17) primul deasupra liniei roșii.

ADVERTISEMENT

În mod normal meciurile dintre cele două echipe au fost un deliciu pentru fani, cu goluri multe. De această dată miza probabil că își va pune amprenta pe evoluția fotbaliștilor, așa că nu visăm la un scor fluviu. Cel mai probabil echipa care va reuși să deschidă scorul va și câștiga, sau nu va pierde meciul, dar nici nu va încasa prea multe. Pariem așadar pe ”sub 2,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă atractivă de 1,85.

Real Sociedad – Barcelona ne aduce o cotă de 1,67 la biletul zilei

Pentru a doua propunere nu avem nici un motiv să nu fim măcar un pic mai optimiști că vom vedea goluri, ba chiar, pentru a ridica miza, să încercăm varianta ambele marchează, adică exact pontul pe care vom miza și noi, și vom încerca să-l argumentăm pentru a vă convinge că merită pus pe bilet, alături de propunerea anterioară.

ADVERTISEMENT

De această dată vom merge strict pe statistici. Dintotdeauna duelurile dintre reprezentanta Țării Bascilor, Real Sociedad, și echipa numărul unu a Cataloniei, Barcelona, au fost întâlniri pline de nerv, cu răsturnări spectaculoase de rezultate și nu de puține ori surprize. Nu întotdeauna plăcute nici de o parte, nici de cealaltă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Gazdele nu marchează foarte mult în ultime vreme, însă o fac, mai ales la meciurile de pe teren propriu. De partea cealaltă, Barcelona e ca un leu rănit, după ultimul eșec, și merge la Sociedad pentru a face pace cu ea însăși și cu exigenții fani depe Camp Nou. Vom miza, așa cum spuneam, pe ”ambele echipe marchează în meci”, care are o cotă de 1,67 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 309 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 21 aprilie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în duelul dintre Burnley și Southampton și o cotă de 1, 76 pentru ”ambele echipe marchează”, în disputa dintre Real Sociedad și Barcelona care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 309 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT