Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 21 ianuarie 2021. Super câștig de 420 de lei cu Liverpool și Atletico Madrid

20.01.2021 | 23:24
Biletul zilei la pariuri joi 21 ianuarie 2021 Super castig de 420 de lei cu Liverpool si Atletico Madrid
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 21 ianuarie 2021. Un meci din Premier League și altul din La Liga ne aduc de la Get’s Bet o super cotă de 4,19 pentru biletul zilei la pariuri, iar câștigul pe care-l putem înregistra va fi de aproximativ 420 de lei dacă vom alege să mizăm 100 de lei.

Liverpool – Burnley începe la ora 22:00 și este primul meci pe care l-am ales pentru biletul zilei de joi la pariuri. „Cormoranii” sunt într-o scădere de formă accentuată în ultimul timp, au căzut pe locul 4 în clasament și au nevoie de o victorie pentru a nu pierde contactul cu echipele fruntașe.

ADVERTISEMENT

Al doilea joc selectat pentru biletul zilei la pariuri este cel dintre Eibar și Atletico Madrid, din etapa a 19-a a campionatului spaniol. Oaspeții sunt marii favoriți ai acestui meci și e greu de crezut că își vor întrerupe tocmai acum seria de 5 victorii consecutive.

Golurile lui Liverpool aduc o cotă de 1,95 la biletul zilei

De la victoria uluitoare din 19 decembrie cu 7-0 pe terenul lui Crystal Palace, Liverpool a uitat să mai înscrie și să mai câștige în Premier League. Au trecut de atunci 4 etape, în care „cormoranii” au marcat o singură dată, bilanțul fiind catastrofal: 3 egaluri și o înfrângere. Rezultatul acestei serii negre s-a văzut imediat și în clasament, trupa lui Jurgen Klopp căzând până pe locul 4.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Dacă mai vrea să se lupte la titlu, Liverpool trebuie să se trezească rapid, iar meciul de joi cu Burnley, contând pentru etapa a 18-a din Premier League, este cel mai bun prilej. Oaspeții nu formează o echipă de speriat, se află în coada clasamentului, prima deasupra liniei ce duce în Championship, iar forma de moment o recomandă ca „victimă sigură” pe „Anfield”.

Burnley are 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri din Premier League, însă în „directele” cu Liverpool stă și mai prost: un singur punct în ultimele 5 dispute, în 3 dintre acestea încasând cel puțin 3 goluri. De aceea, nu-i acordăm prea multe șanse în meciul din această seară, mai ales că gazdele au „sete de sânge” după rateurile din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp dispune de jucători de atac foarte buni și a venit momentul ca trio-ul ofensiv Salah – Firmino – Mane să iasă din nou la rampă. De aceea, ne așteptăm la o răbufnire de orgoliu a jucătorilor de la Liverpool, care se va materializa și pe tabela de marcaj. Astfel că vom încerca o variantă îndrăzneață la partida Liverpool – Burnley și ne vom „arunca” spre pronosticul „gazdele marchează peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

Cotă 2,15 pentru biletul zilei la pariuri de la Eibar – Atletico

Atletico Madrid este cea mai în formă echipă din prima ligă a Spaniei, are 5 victorii consecutive și vine la Eibar din postură de mare favorită. Oamenii lui Diego Simeone sunt pe primul loc în clasament și au un avans de 4, respectiv 7 puncte față de Real și de Barcelona, beneficiind și de avantajul a două meciuri mai puțin disputate.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, e clar că Atletico trebuie luată foarte serios în calcul în lupta la titlu, mai ales că Simeone este un antrenor pragmatic, care știe să gestioneze excelent astfel de situații. Ceea ce se traduce prin faptul că în primul rând contează punctele și nu spectacolul, iar meciurile cu echipele mici, de genul celor ca Eibar, trebuie câștigate cu orice preț.

În partidele lui Atletico se înscrie de obicei puțin, dovadă fiind și faptul că 4 dintre ultimele 5 au fost de „sub 2,5 goluri”. Este o variantă de luat în calcul foarte serios, însă pentru siguranță vom ridica ștacheta la „sub 3,5 goluri”. Vom combina însă acest pronostic cu victoria oaspeților, iar cota de 2,15 obținută de la Get’s Bet este excelentă și nu trebuie ratată.

Posibil câștig de 420 de lei cu biletul zilei de joi la pariuri

Biletul zilei la pariuri, joi 21 ianuarie 2021

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul „gazdele marchează peste 2,5 goluri” în meciul Liverpool – Burnley și o cotă de 2,15 pentru „2 solist și sub 3,5 goluri în meci” la Eibar – Atletico Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,19. Numai bună pentru un câștig de aproape 420 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT