Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 21 octombrie 2021. Câștig de aproximativ 350 de lei la Get’s Bet cu meciurile lui Ianis Hagi, Moruțan și Cicâldău

Biletul zilei de joi, 21 octombrie 2021, poate aduce un câștig de aproximativ 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din grupele UEFA Europa League.
20.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 21 octombrie 2021 Castig de aproximativ 350 de lei la Gets Bet cu meciurile lui Ianis Hagi Morutan si Cicaldau
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 21 octombrie, vom risca să pariem pe două meciuri din etapa a treia a grupelor UEFA Europa League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,42 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit consistent.

Primul joc ales pentru biletul zilei de joi la pariuri este cel dintre Lokomotiv Moscova și Galatasaray. Codașa grupei E primește vizita liderului. Meciul este programat pentru ora 22:00, iar pe teren sunt așteptați să apară și românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. După primele două runde, rușii au un singur punct, în timp ce turcii se laudă cu patru.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua confruntare de pe biletul zilei de joi va avea ca protagonist un alt român. Rangers, echipa lui Ianis Hagi, joacă pe Ibrox Stadium în compania lui Brondy. Și această partidă va începe tot la ora 22:00. Cele două formații sunt codașele grupei A. Danezii au un singur punct, în timp ce scoțienii sunt pe zero.

Cotă de 1,83 de la Lokomotiv Moscova – Galatasaray pentru biletul zilei

Lokomotiv Moscova abordează meciul cu Galatasaray din postura de codașă a grupei E. Rușii suferă teribil în apărare. În ultimele trei meciuri au primit câte două goluri și are o serie de șase meciuri consecutive fără victorie. Gazdele se confruntă și cu câteva probleme de efectiv Stanislav Magkeev, Anton Miranchuk și Ze Luis sunt accidentați și nu o vor putea înfrunta pe Galatasaray.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, turcii sunt pe locul 1, cu patru puncte. În trei din ultimele patru meciuri au dat gol și în două dintre acestea nu au primit. Pe teren străin, Galata a pierdut un singur meci din ultimele opt. Absențele notabile ale oaspeților pentru această confruntare sunt Sacha Boey și Arda Turan, ambii accidentați.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nu este pentru prima dată când Lokomotiv Moscova și Galatasaray se întâlnesc în meci direct. Cele două au fost adversare și în 2018, în grupele UEFA Champions League. Ambele au câștigat acasă fără gol primit, Galata cu 3-0, iar Lokomotiv cu 2-0. În concluzie, la această partidă vom risca pronosticul „ambele echipe marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT

„Peste 2,5 goluri” în Rangers – Brondby aduce o cotă de 1,86

Meci crucial pentru Rangers în etapa a treia din grupele Europa League. Pentru echipa la care evoluează și Ianis Hagi, aceasta poate fi ultima șansă la calificarea în 16-imile competiției. Scoțienii speră să profite de avantajul terenului propriu și să câștige. Brondy nu e un adversar incomod. A pierdut la scor de neprezentare cu Lyon, apoi a remizat la unu cu Randers. Înainte să vină pe Ibrox, danezii câștigat în campionat, scor 3-2, cu Vejle.

Brondby nu se descurcă strălucit în competiția din Danemarca, acolo unde, după 12 etape este pe poziția a șasea, cu 15 puncte, 13 mai puține decât liderul Midtjylland. Oaspeții de pe Ibrox sunt într-o oarecare revenire de formă. Au pierdut un singur meci din ultimele cinci din Superliga daneză. De cealaltă parte, Rangers e lider în Premiership, cu 20 de puncte, unul peste Hearts. La acest joc vom risca pariul varianta „peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,86.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 342 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,83 pentru pronosticul „amble echipe marchează” în meciul Lokomotiv Moscova – Galatasaray și o cotă de 1,83 pentru „peste 2,5 goluri” la Rangers – Brondy, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,42. Numai bună pentru un câștig de 342 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: