Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 22 iulie 2021. Meciurile din Conference League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de joi, 22 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din cupele europene.
21.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 22 iulie 2021 Meciurile din Conference League ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima manșă a turului doi preliminar al Conference League în care sunt implicate echipe românești. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,03 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu întâlnirea Spartak Trnava – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care va începe la ora 20:00. Covăsnenii debutează în competițiile europene după un parcurs foarte bun în sezonul precedent din Liga 1.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FCSB – Șahtior Karagandy, care va avea startul la ora 21:30. Este primul meci european din cariera de antrenor a lui Dinu Todoran, antrenorul de conjunctură găsit de Gigi Becali.

Cotă de 1,86 la biletul zilei de la meciul Spartak Trnava – Sepsi OSK

Sepsi a preluat coeficientul de țară al României și nu a fost cap de serie la tragerea la sorți, însă chiar și în aceste condiții echipa lui Leo Grozavu are ca obiectiv calificarea în fața slovacilor de la Spartak Trnava.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Slovacii au trecut cu mari emoții de primul tur preliminar, dar au o experiență superioară covăsnenilor în cupele europene și acest lucru s-ar putea dovedi decisiv, în ciuda faptului că la prima vedere Sepsi este echipa mai bună.

Ținând cont de toate aceste aspecte și de faptul că Spartak va beneficia și de suportul fanilor, vom opta pentru pronosticul ”Spartak Trnava câștigă orice repriză”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

FCSB – Șahtior Karagandy aduce o cotă de 1,62 la biletul zilei

Vicecampioana României pornește la un nou drum european, în nou înființata competiție Conference League, iar Gigi Becali nu acceptă ideea că formația sa nu va ajunge cel puțin în faza grupelor și pune presiune pe antrenorul Dinu Todoran.

FCSB este considerată favorită clară în duelul cu Șahtior Karagandy, mai ales că Dinu Todoran îl va avea la dispoziție și pe atacantul Florinel Coman, revenit de curând la antrenamente după problemele medicale din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” vor să-și asigure calificarea încă de la meciul tur și de aceea vom miza pe varianta ”1 pauză / 1 final”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,62.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 303 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”Spartak Trnava câștigă orice repriză” în meciul Spartak Trnava – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și o cotă de 1,62 pentru ”1 pauză / 1 final” la FCSB – Șahtior Karagandy, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,03. Numai bună pentru un câștig de 303 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT