Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 22 octombrie 2020. Facem bani cu meciurile din Europa League

21.10.2020 | 23:32
Biletul zilei la pariuri joi 22 octombrie 2020 Facem bani cu meciurile din Europa League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 22 octombrie 2020. Astăzi încep și grupele Europa League, iar cele două partide selectate de noi pentru biletul zilei la pariuri ne aduc o cotă de 2,88 de la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei pe acest bilet, putem obține la sfârșitul zilei un câștig de aproape 290 de lei.

Sparta Praga – Lille este prima alegere pentru biletul zilei la pariuri. Partida este programată să înceapă la ora 22:00 și face parte din Grupa H a Europa League.

ADVERTISEMENT

Tot la ora 22:00 începe și cel de-al doilea meci din Europa League ales de noi pentru biletul zilei la pariuri: este vorba despre Tottenham – LASK Linz, din Grupa J.

Cotă de 1,90 pentru biletul zilei la pariuri de la Sparta Praga – Lille

Sparta Praga este una dintre cele mai în formă echipe din Cehia la ora actuală, fiind liderul campionatului cu maximum de puncte după 6 etape disputate. Pe lângă faptul că are numai victorii pe linie, formația la care evoluează și românul Florin Niță (din păcate doar rezervă de ceva vreme) se laudă și cu cel mai bun atac, 20 de goluri marcate, adică o medie mai mare de 3 pe meci, ceea ce nu-i stă la îndemână oricui.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURULE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ca și oponenta sa de astăzi, și Lille este liderul la zi al campionatului francez, fiind neînvinsă după 7 etape. Are însă numai 5 victorii și două egaluri, dar demonstrează și ea forță ofensivă extraordinară, având o medie de aproape două goluri marcate pe meci, lucru remarcabil într-un campionat extrem de puternic cum este Ligue 1.

În mod normal, la un astfel de  meci, este greu de dat un pronostic pe un solist, chiar dacă oaspeții sunt văzuți favoriți de casele de pariuri. De aceea, vom evita și noi să indicăm o învingătoare clară și vom ține cont de ceea ce au arătat cele două echipe în jocurile disputate până acum în competițiile interne. Și cum ambele se laudă cu ofensive foarte bune, cu o medie mare de goluri înscrise meci de meci, vom merge pe varianta „ambele marchează”, care la Get’s Bet are o excelentă cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Tottenham – LASK Linz aduc o cotă de 1,51 la biletul zilei

Tottenham – LASK Linz este una dintre partidele care promit spectacol și în care așteptăm să vedem foarte multe goluri. Pentru că se întâlnesc două echipe care nu s-au zgârcit până acum. Spre exemplu, doar în play-off, la meciul lui Tottenham s-a marcat de 9 ori (nouă!!!!), în timp ce în al lui LASK Linz „doar” de 5 ori!

Deși despre Jose Mourinho se spune că este un antrenor foarte defensiv, care sacrifică de cele mai multe ori spectacolul în favoarea rezultatului, statistica contrazice această afirmație. Pentru că în afara acelui meci cu Maccabi Haifa din play-off-ul Europa League amintit mai sus (scor 7-2), în ultimele jocuri disputate de „Spurs” în Premier League s-au marcat 6 (3-3 cu West Ham), respectiv 7 goluri (6-1 cu Manchester United). În plus, 7 dintre ultimele 8 meciuri ale lui Tottenham au dat semnul „peste 2,5 goluri”.

ADVERTISEMENT

Lucrurile stau la fel și în cazul lui LASK Linz, în ultimele 5 partide disputate de echipa austriacă marcându-se de cel puțin 3 ori. Astfel că, văzând aceste amănunte statistice, nu putem să ne orientăm decât spre un singur pronostic la acest meci: „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,51 la Get’s Bet.

Cotă totală de 2,88 pentru un posibil câștig de aproape 290 lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, joi 22 octombrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul „ambele marchează” la Sparta Praga – Lille și o cotă de 1,51 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la Tottenham – LASK Linz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,88. Numai bună pentru un câștig de aproape 290 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT