Sport

Biletul zilei la pariuri, joi 22 septembrie 2022. Două partide din Liga Națiunilor pot aduce un câștig de 400 de lei

Biletul zilei de joi, 22 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig puțin peste 400 de lei cu ajutorul a două partide din Liga Națiunilor.
21.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 22 septembrie 2022 Doua partide din Liga Natiunilor pot aduce un castig de 400 de lei
Meciurile rundei a 5-a din Liga Națiunilor ne pot aduce un câștig de 408  de lei cu biletul zilei la pariuri
ADVERTISEMENT

Continuăm „vânătoarea” de câștiguri și pentru biletul zilei de joi, 22 septembrie 2022, am selectat dueluri din etapa a 5-a din Liga Națiunilor. Suntem încrezători că putem bifa un nou bilet verde. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,08 la Casa Pariurilor. 

Meciurile rundei a 5-a din Liga Națiunilor ne pot aduce un câștig de 408  de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de joi, 22 septembrie 2022, cu meciul dintre Croația – Danemarca, din cadrul Grupei 1, Divizia A. Se anunță o partidă mai mult decât interesantă, în care locul 1 în grupă e principalul obiectiv pentru cele două reprezentative.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine de la disputa dintre Belgia – Țara Galilor,  din cadrul grupei 4, Divizia A. Belgia are nevoie de victorie pentru a mai spera la primul loc, iar meciul contra Țării Galilor pare să fie mai mult decât la îndemână.

Cotă de 2,47  pe biletul zilei în disputa Croația – Danemarca

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 22 septembrie 2022, vine de la meciul Croația – Danemarca. Cele două naționale sunt despărțite de doar două puncte, cu naționala Croației pe locul secund. Reprezentativa lui Dalic are nevoie de victorie pentru a mai spera la prima poziție. Iar selecționerul Croației a convocat tot ce are mai bun la dispoziție!

ADVERTISEMENT

Danemarca a avut un parcurs surprinzător în primele patru runde ale acestei ediții din Liga Națiunilor. Danezii sunt primii în grupa 1 din Divizia A și au șansa de a merge în play-off și să se lupte pentru trofeu. Doar că meciul de la Zagreb nu va fi deloc ușor pentru reprezentativa pregătită de Kasper Hjulmand, Croația fiind una dintre cele mai puternice naționale din lume.

Se anunță un meci mai mult decât disputat între Croația și Danemarca. Cele două naționale luptă pentru primul loc și implicit calificarea în play-off. Croații au avantajul propriului teren la meciul retur, iar cu toate vedetele convocate, suntem de părere că elevii lui Dalic vor reuși să marcheze cel puțin două goluri. Mizăm astfel pe “minimum două goluri marcate de Croația”, la o cotă e 2,47 oferită de către cei de la Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Belgia – Țara Galilor, pariu într-o cotă de 1,65 la biletul zilei

Pentru ce de-a doua alegere, mergem la Bruxelles, pentru disputa dintre Belgia și Țara Galilor. Se anunță un duel la îndemână reprezentativei gazdă. Belgienii sunt în cursa pentru locul 1 din grupa 4, iar victoria e obligatorie. Cu fanii în spate, reprezentativa pregătită de Roberto Martinez nu ar trebui să aibă probleme în fața ultimei clasate.

Țara Galilor e lanterna roșie a Grupei 4 și nu mai speră la multe. Sigur, cu 6 puncte în ultimele două partide, galezii pot evita ultimul loc, cel ce duce în Divizia B. Totuși reprezentativa de la Cardiff speră la două meciuri bune în ultimele etape din Liga Națiunilor, ca un antrenament înainte de Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci cu o favorită clară. Belgia vrea primul loc în grupă și de ce nu, chiar trofeul, acolo unde s-a bătut și ediția trecută. Evident, Cupa Mondială e miza principală, dar elevii lui Martinez vor lua ultimele două partide oficiale înainte de startul turneului din Qatar ca antrenamente principale. În aceste condiții, vom miza pe “victoria gazdelor și minimum 2 goluri marcate”, la o cotă de 1,65 oferită de către cei de la Casa Pariurilor.

Un eventual profit de 308 de lei pentru biletul zilei

Biletul zilei la pariuri, joi 22 septembrie 2022
Biletul zilei la pariuri, joi 22 septembrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 22 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor cotă de 2,47 pentru „total goluri Croația – peste 1,5 ” în disputa Croația – Danemarca și o cotă de 1,65  pentru „victorie Belgia și peste 1,5 goluri″ în disputa dintre Belgia – Țara Galilor, combo care însumează o cotă totală de 2,89. Iar cu o miză de 100 de lei, putem genera un câștig de 408 de lei!

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT