Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 23 iunie 2022. Mizăm pe meciuri din nordul Europei și sudul Americii pentru un câștig de peste 450 de lei

Biletul zilei de joi, 23 iunie 2022, ne poate aduce un câștig de 456 de lei cu ajutorul celor două meciuri din Islanda și Brazilia pe care le-am studiat.
22.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 23 iunie 2022 Mizam pe meciuri din nordul Europei si sudul Americii pentru un castig de peste 450 de lei
Sursa foto: gremio.com
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 23 iunie 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două meciuri pe care mergem cu încredere pentru că le-am studiat, considerăm suficient de mult, încât să nu dăm greș și să câștigăm și o sumă frumușică de bani, numai bună pentru a face planuri de weekend. Vizăm și un profit de peste 450 de lei. Evident vom și argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim despre un meci din Islanda și de un duelul fierbinte din Brazilia. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,56 la Unibet.

Deschidem biletul zilei de joi, 23 iunie 2022 cu un meci în care vom urmări la lucru două dintre echipele islandeze care evoluează în primul eșalon valoric, Breidablik și KR Reykjavik. Dacă nu vă spun mai nimic aceste nume noi vom încerca încă o dată să vă convingem că merită să încercați să plasați pariuri și pe fotbalul nordic.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere vom merge tocmai în celălalt colț de lume, în Brazilia. Am ales un meci din eșalonul secund pentru că e implicată o multiplă câștigătoare a Copei Libertadores, una dintre grupările de legendă din ”Țara cafelei”, ajunsă iată într-un moment de cumpănă al existenței. Poate că meciul nu va fi la fel de interesant precum pontul pe care vi-l propunem, dar merită încercat.

Cotă de 1,84 pe biletul zilei în disputa Breidablik – KR Reykjavik

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 23 iunie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Breidablik și KR Reykjavik, din etapa a 12-a a primului eșalon din Islanda. Este de fapt meciul care deschide această rundă ce se va întinde până pe data de 11 iulie. Din experiențele anterioare știm deja că în campionatele din țările nordice golurile nu se lasă prea mult așteptate și exact pe acest pont vom merge și noi.

ADVERTISEMENT

Islanda, deși pare un ținut îndepărtat și sterp, produce sportivi de valoare mondială, chiar dacă fotbalul a intrat în declin după ce a fost în prim-plan la ultimele turnee finale majore. În nordul Europei nu se joacă pentru bani, ci pentru plăcerea de a face sport, în general, și pentru a face un pas în față, pentru că ”vikingii” sunt în general sportivi pe care nu-i învingi cu una, cu două.

Dacă gazdele de la Breidablik nu sunt una dintre grupările de forță din Islanda, oaspeții de la KR Reykjavik sunt exact la polul opus, cel mai titrat club de fotbal din această țară. Raportul de forțe s-a mai echilibrat între timp și cluburi mai puțin consacrate au început să-și arate intențiile de a deveni măcar pe atât de faimoase precum KR Reykjavik, chiar dacă la nivel de competiții continentale intercluburi islandezii sunt încă departe de nivelul mediu.

ADVERTISEMENT

Nu ne facem probleme că nu vom avea parte de goluri și nici nu vom merge pe o echipă anume în acest duel, ci așa cum spunem de fiecare dată atunci când propunem un meci din campionatele nordice vom alege un pont în care vizăm multe goluri. În consecință, opțiunea noastră va fi: ”ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci”, care are la Unibet o cotă de 1,84.

Alagoano – Gremio ne aduce o cotă de 2,48 la biletul zilei

Mergem în Brazilia pentru următoarea propunere, mai exact în eșalonul secund, acolo unde a ajuns să evolueze una dintre echipele de legendă din ”Țara cafelei” – Gremio Porto Alegre. Echipa care i-a dat lumii pe Jardel, Ronaldinho, sau Francisco Acre traversează încă un moment de cumpănă.

ADVERTISEMENT

Retrogradată pentru a treia oară în istoria de 99 de ani a clubului, Gremio caută să se reabiliteze în fața fanilor. Fosta triplă câștigătoare a Copei Libertadores stă bine în clasament după 13 etape, pe loc promovabil, dar e departe, totuși, de fotbalul spectacol pe care îl oferea odinioară. E adevărat ca în Brazilia jocurile pot să fie de o frumusețe rară, sau, dimpotrivă, extrem de tacticizate, în funcție de situație.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru Gremio e important să revină cât mai repede în prim-plan și, din acest motiv, meciurile de până acum nu au fost deloc încântătoare. Puține goluri marcate, e drept și foarte puține încasate. Despre Alagoano aproape că nu putem spune nimic, tocmai pentru a evita să ne complicăm. În acest caz pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla e: ”sub 1,5 goluri”, care are o cotă de 2,48 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 456 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 23 iunie 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,84 pentru pronosticul ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri în meci” în duelul dintre Breidablik și KR Reykjavik și o cotă de 2,48 pentru ”sub 1,5 goluri”, în disputa dintre Alagoano și Gremio Porto Alegre care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 456 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT