Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 23 martie 2023. Câștig de aproape 500 de lei cu meciuri din preliminariile Euro 2024

Biletul zilei de joi, 23 martie 2023, poate aduce un câștig de aproape 500 de lei cu ajutorul a două meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.
22.03.2023 | 22:24
Biletul zilei la pariuri joi 23 martie 2023 Castig de aproape 500 de lei cu meciuri din preliminariile Euro 2024
Biletul zilei de joi, 23 martie 2023, poate aduce un câștig de aproape 500 de lei cu ajutorul a două meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima etapă a preliminariilor pentru Euro 2024, în care evoluează echipe cu pretenții la câștigarea mareului trofeu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,79 la Maxbet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Italia – Anglia, din Grupa C, care începe la ora 21:45. Este cel mai tare joc al zilei și reeditarea finalei de la Euro 2020, când ”squadra azzurra” s-a impus chiar pe Wembley la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Portugalia – Liechtenstein, din Grupa J, programată tot de la ora 21:45. Se așteaptă un galop de sănătate din partea lusitanilor după dezamăgirea de la Mondialul din Qatar.

Remiza de la Italia – Anglia aduce o cotă de 2,36

Italia și Anglia sunt două dintre cele mai titrate reprezentative de pe bătrânul continent, așa că întâlnirea de pe Stadio Diego Armando Maradona din Napoli este așteptată cu sufletul la gură de microbiști.

ADVERTISEMENT

Formația lui Roberto Mancini le-a suflat englezilor titlul european de sub nas chiar pe Wembley la turneul final desfășurat în 2021, așa că insularii sunt în căutarea revanșei, mai ales că nu au reușit să câștige nici următoarele două jocuri desfășurate în Liga Națiunilor.

Trupa lui Gareth Southgate a retrogradat neașteptat din Liga Națiunilor și presiunea este mare înaintea debutului în preliminarii. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x solist”, pentru că și cota de 2,36 oferită de Maxbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,03 de la Portugalia – Liechtenstein pentru biletul zilei

Potugalia revine la meciurile oficiale după dezamăgirea trăită la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde s-a oprit în sferturile de finală după o înfrângere surprinzătoarea în fața surprizei numită Maroc.

Cristiano Ronaldo pare să fi trecut peste lacrimile provocate de acel eșec, s-a întors cu gânduri mari la națională și visează din nou la performanțe de top, de această dată alături de noul selecționer Roberto Martinez.

ADVERTISEMENT

Este clar că lusitanii nu au cum să se împiedice de micuța formație din Liechtenstein, așa că întrebarea care se pune este câte goluri vor da. La acest meci vom miza pe varianta ”marchează Ruben Neves”, care are la Maxbet o cotă de 2,03.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 479 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Maxbet o cotă de 2,36 pentru pronosticul ”x solist” în meciul Italia – Anglia și o cotă de 2,03 pentru ”marchează Ruben Neves” la Portugalia – Liechtenstein, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,79. Numai bună pentru un câștig de 479 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT