Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 24 iunie 2021. Meciurile de la Copa America ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de joi, 23 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Copa America.
23.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 24 iunie 2021 Meciurile de la Copa America ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe partide din etapa a patra a Grupei B. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,14 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Ecuador – Peru, care va începe la ora 00:00. Este un duel extrem de echilibrat între două formații care pornesc ca outsidere și din care probabil una va rata optimile de finală.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Brazilia – Columbia, care are startul la ora 03:00. ”Selecao” face legea în această grupă și o victorie în derby-ul împotriva Columbiei i-ar aduce calificarea matematic.

Cotă de 1,46 la biletul zilei de la Ecuador – Peru

Copa America se apropie de finalul fazei grupelor, iar lupta pentru calificarea în optimi este tot mai aspră. Ecuador și Peru vor da o bătălie aspră, mai ales că primele două locuri par acontate de mult mai puternicele formații ale Braziliei și Columbiei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ecuadorienii sunt până acum marea dezamăgire de la Copa America, acumulând un singur punct în două meciuri și cu perspectava unie întâlniri cu ”Selecao” în ultima etapă. De partea cealaltă, după un eșec usturător cu Brazilia, Peru a detonat ”bomba” și a învins Columbia.

Ambele formații par fragile în defensivă și așteptăm o partidă cu multe goluri. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,46.

ADVERTISEMENT

Brazilia – Columbia vine cu o cotă de 2,15 la biletul zilei

De departe, această întâlnire este blockbuster-ul fazei grupelor, chiar dacă naționala Columbiei a venit fără marea sa vedetă James Rodriguez, lăsat surprinzător în afara lotului de selecționerul Reinaldo Rueda.

Brazilia a arătat o forță de joc incredibilă și după doar două meciuri ar epunctaj maxim și golaveraj 7-0. Superstarul Neymar, liniștit după ce și-a prelungit contractul cu PSG, este cu adevărat liderul acestei formații, reușind deja două goluri și un assist.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Tite pare decisă să nu facă nicio concesie în drumul spre marele trofeu și în aceste condiții vom opta pentru pronosticul ”1 solist în prima repriză”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 314 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,46 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri” în meciul Ecuador – Peru și o cotă de 2,15 pentru ”1 solist în prima repriză” la Brazilia – Columbia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,14. Numai bună pentru un câștig de 314 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: