Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 24 martie 2022. Meciurile din barajul pentru CM ne aduc un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de joi, 24 martie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din barajul pentru Cupa Mondială din Qatar.
23.03.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 24 martie 2022 Meciurile din barajul pentru CM ne aduc un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din semifinalele barajului pentru CM în care joacă două dintre cele mai galonate echipe de pe continent. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,98 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Portugalia – Turcia, care va începe la ora 21:45. Este probabil ultima șansă pentru Cristiano Ronaldo de a merge la un turneu final, iar lusitanii vor să-i ofere din plin această șansă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Italia – Macedonia de Nord, care are startul tot la ora 21:45. Fără înfrângere în preliminarii, ”squadra azzurra” a trăit dezamăgirea de a termina în spatele Austriei și a fi nevoită astfel să joace acest play-off.

Cotă de 2,37 de la Portugalia – Turcia pentru biletul zilei

Este clar că formația lui Fernando Santos pornește ca favorită în partide ce va avea loc pe Estadio Do Dragao din Porto, dar Turcia a dovedit în multe ocazii că este o echipă incomodă și care devine foarte periculoasă atunci când are pe masă un obiectiv clar.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Portughezii au ajuns la baraj după o înfrângere neașteptată pe teren propriu în ultima etapă în fața Serbiei, însă au o pleiadă impresionantă de jucători de valoare și nu ar trebui să se încurce în această semifinală.

Turcii l-au lăsat acasă pe Erling Haaland și a lui Norvegiei și au impresionat în preliminarii prin forța ofensivă arătată. Pentru acest joc am ales pronosticul ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,37 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Italia – Macedonia de Nord aduce o cotă de 1,68

Nu a trecut încă un an de la succesul neașteptat al Italiei la Euro 2020 și trupa lui Roberto Mancini se vede nevoită să lupte pentru un loc la turneul mondial din Qatar, după prestațiile sub așteptări avute în preliminarii.

”Squadra azzurra” este mare favorită în semifinalele barajului, urmând să întâlnească la Palermo micuța Macedonie de Nord, o echipă ambițioasă, dar limitată din toate puncte de vedere, în ciuda faptului că vara trecută a participat în premieră la un turneu final.

ADVERTISEMENT

Macedonenii au produs o mică surpriză în calificări și au terminat în spatele Germaniei, lăsându-i acasă pe ”tricolori”, deși se părea la un moment dat că băieții noștri vor ajunge la final pe locul 2. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,68.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 398 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,37 pentru pronosticul ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” în meciul Portugalia – Turcia și o cotă de 1,68 pentru ”peste 2,5 goluri” la Italia – Macedonia de Nord, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,98. Numai bună pentru un câștig de 398 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT