Biletul zilei la pariuri, joi, 25 februarie 2021. Câştig de peste 350 de lei adus de englezi

Cosmin Crăciun   
în Sport
24/02/2021, 23:30
Biletul zilei la pariuri, joi, 25 februarie 2021. Câştig de peste 350 de lei adus de englezi
Biletul zilei la pariuri, joi, 25 februarie 2021. Câştig de peste 350 de lei adus de englezi FOTO: hepta.ro

Biletul zilei la pariuri, joi, 25 februarie 2021. Ne apropiem de weekend, însă până să putem profita din nou de meciurile din campionatele interne, vom încerca să scoatem profit din Europa League. Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 3,60 care poate fi transformată în 360 de lei la o miză de 100.

Primul meci care ne interesează este returul dintre Manchester United și Real Sociedad, care se va disputa pe legendarul stadion Old Trafford și care pornește de la scorul de 4-0 pentru englezi.

Tot englezii ne interesează și pentru al doilea meci de pe biletul zilei. Meciul dintre Arsenal și Benfica se va disputa la Pireu, pe arena Georgios Karaiskakis și va începe de la ora 19:55, pornind de la scorul de 1-1.

Succesul lui Manchester United ne aduce o cotă de 2,00 pe biletul zilei din 25 februarie

Englezii fac ravagii în competițiile continentale, iar prestația lui Manchester United din turul cu Real Sociedad este una care demonstrează că britanicii vor să dea o lecție Europei, după Brexit. Oamenii lui Ole Gunnar Solskjaer s-au impus clar în tur cu 4-0, într-un meci jucat pe stadionul lui Juventus.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fiind o trupă care ține foarte mult la blazonul său și care vrea să câștige orice meci disputat, Manchester United va juca la victorie în ciuda rezultatului liniștitor din partida tur. Cu finalul sezonului bătând la ușă, mulți dintre elevii lui Solskjaer vor să se mobilizeze pentru a demonstra că merită să rămână și din vară pe Teatrul Viselor.

De partea cealaltă, Sociedad nu mai este echipa care speria granzii în competițiile europene, iar dezastrul din tur spune multe despre starea de spirit de la echipa lui Alguacil. În aceste condiții, United pare favorită certă și pentru returul de pe Old Trafford, iar cota de 2,00 de la Get’s Bet este una excelentă, așa că vom merge pe pronosticul „1 solist”.

Cotă 1,80 pentru succesul lui Arsenal

Europa League a ajuns să fie o țintă extrem de importantă pentru cluburile din Anglia. Asta deoarece accesul în Champions League este foarte dificil în baza criteriilor din campionat. Doar primele 4 clasate pot pătrunde în grupele Ligii, iar echilibrul din Premier League a transformat această luptă într-una foarte dificil de câștigat.

Arsenal, de pildă, trebuie să facă fața unor lupte crâncene cu Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Everton, Leicester sau West Ham United, cluburi extrem de potente financiar. Top 4 este o țintă dificilă pentru o trupă precum cea a lui Mikel Arteta, iar obiectivul pare deja compromis în acest sezon, „tunarii” fiind pe locul 11.

În aceste condiții, returul cu Benfica este extrem de important pentru englezi, care vor disputa partida la Pireu, nu la Londra. În tur, a fost 1-1, însă blazonul lui Arsenal și valoarea individuală a jucătorilor, precum și importanța acestui meci pentru „tunari” îi transformă în favoriți. Vom alege pronosticul „1 solist“, care are cota 1,74 la Get’s Bet.

Câştig de 360 de lei cu biletul zilei din 25 februarie

Biletul zilei la pariuri, 25 februarie
Biletul zilei la pariuri, 25 februarie

Așadar, un meci din UEFA Champions League și unul din Europa League sunt partidele care ne ajută să obținem pe biletul zilei la Get’s Bet o cotă totală de 2,61. Cu o miză de 100 de lei, vom reuși să câștigăm 261 de lei, un total excelent pentru mijlocul săptămânii.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

Închide ×