Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 25 mai 2023. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din Spania și Anglia

Biletul zilei de joi, 25 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din La Liga și Premier League.
24.05.2023 | 22:20
Biletul zilei la pariuri joi 25 mai 2023 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Spania si Anglia
Biletul zilei de joi, 25 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din La Liga și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri campionatele Spaniei și Angliei, în care joacă formații de tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,08 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit satisfăcător.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Mallorca – Valencia, din etapa a 36-a din La Liga, care începe la ora 20:30. Ambele echipe sunt aproape cu sacii în căruță, dar mai au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a putea sărbători salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester United – Chelsea Londra, restanță din runda a 32-a din Premier League, programată de la ora 22:00. ”Diavolii roșii” trebuie să ia un punct pentru a-și asigura matematic locul în Top 4.

Golurile de la Mallorca – Valencia aduc o cotă de 2,22

Jocul de pe Visit Mallorca Estadi din Palma de Mallorca vine la doar câteva zile după ce Valencia a obținut o victorie uriașă în fața lui Real Madrid și a făcut un pas imens în salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că ”liliecii” au plătit scump acesl succes, după ce Vinicius a fost victima rasismului. O parte a stadionului Mestalla a fost suspendat pentru cinci jocuri, așa că pentru trupa lui Ruben Baraja finalul de sezon se poate complica.

Mallorca va juca în proproție de 99,9% și în sezonul din La Liga, mai având nevoie de un singur punct pentru a fi sigură de acest lucru. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează și peste 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,22 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,84 de la Manchester United – Chelsea pentru biletul zilei

Pe Old Trafford singurul punct de interes al acestei restanțe este că ”diavolii roșii” au nevoie de cel puțin o remiză pentru a fi siguri că termină în fața lui Liverpool și vor juca în sezonul viitor de Champions League.

Toate calculele arată că trupa lui Erik ten Hag este mare favorită, mai ales că Chelsea are un sezon mizerabil. Cu toate acestea, între cele două cluburi există disensiuni mari, deoarece United vrea să-l ”fure” pe Mason Mount de pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

În rest, se anunță un joc liniștit între cei doi coloși ai Angliei care însă sunt departe de a putea emite pretenții mai mari pe plan intern. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 3 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,84.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 408 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,22 pentru pronosticul ”ambele marchează și peste 1,5 goluri” în meciul Mallorca – Valencia și o cotă de 1,84 pentru ”sub 3 goluri” la Manchester United – Chelsea, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,08. Numai bună pentru un câștig de 408 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT