Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 25 noiembrie 2021. Câștig de peste 300 de lei de la Get’s Bet cu meciurile din Europa League

Biletul zilei de joi, 25 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din faza grupelor Europa League.
24.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 25 noiembrie 2021 Castig de peste 300 de lei de la Gets Bet cu meciurile din Europa League
Biletul zilei de joi, 25 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din faza grupelor Europa League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri cu favorite certe. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,22 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Rapid Viena – West Ham United, din Grupa H, care va începe la ora 19:45. ”Ciocănarii” sunt aproape de calificarea în faza următoare a competiției, în timp ce austriecii se află în coada clasamentului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Brondby – Olympique Lyon, din Grupa A, care are startul la ora 22:00. Francezii au un parcurs perfect în cea de-a doua competiție europeană și vor să mențină strocul.

Cotă de 1,57 de la Rapid Viena – West Ham pentru biletul zilei

Partida de pe Allianz Stadion se va desfășura fără spectatori ca urmare a restricțiilor impuse de autoritățile din Austria, care prevăd lockdown total după ce acesta îi viza doar pe cei fără certificat verde până acum.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Formația lui David Moyes traversează o perioadă excelentă, fiind pe locul 4 în Premier League și la un pas de obținerea biletelor pentru primăvara Europa League. În fapt, o victorie la Viena le-ar asigura ”ciocănarilor” locul 1 în grupă.

Austriecii mai au încă șanse să poziția a treia, care ar însemna continuarea parcursului în Conference League, însă este greu de crezut că West Ham își va permite să piardă puncte în această deplasare. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Lyon aduce o cotă de 2,05

Olympique Lyon și-a asigurat locul 1 în grupă după victoria clară cu Sparta Praga și, cu patru victorii din tot atâtea meciuri și o medie de trei goluri pe meci, este, de departe, cea mai în formă echipă din Europa League.

Danezii sunt pe ultimul loc în clasament, cu doar două remize scoase pe teren propriu, dar păstrează în continuare șanse de a urca peste Sparta sau Rangers. Însă, de această dată le va fi mult mai greu decât precedentele jocuri de acasă, Lyon fiind singura formație care este sigură de prezența în faza următoare a competiției.

ADVERTISEMENT

În plus, francezii au avut mai multe zile de odihnă, după ce derby-ul din weekend cu Marseille a fost suspendat la doar 5 minute de la start din cauza incidentelor. În acest condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 322 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,57 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Rapid Viena – West Ham United și o cotă de 2,05 pentru ”2 solist” la Brondby – Olympique Lyon, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,22. Numai bună pentru un câștig de 322 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT