Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 26 august 2021. Meciurile din Europa ne aduc la Get’s Bet un câștig de 430 de lei

Biletul zilei de joi, 26 august 2021, poate aduce un câștig de 430 de lei cu ajutorul a două meciuri din cupele europene.
25.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 26 august 2021 Meciurile din Europa ne aduc la Gets Bet un castig de 430 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșa retur a play-off-ului Europa League în care sunt implicați români. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,30 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, care va începe la ora 21:30. Campioana României are o misiune imposibilă, după eșecul drastic din Serbia.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Legia Varșovia – Slavia Praga, care are startul la ora 22:00. Echipa lui Nicolae Stanciu merge în Polonia după o remiză surprinzătoare pe teren propriu.

Cotă de 2,00 de la CFR Cluj – Steaua Roșie pentru biletul zilei

Șansele ca ardelenii să continue în Europa League sunt aproape nule după e șecul cu 0-4 din manșa tur, dar campioana României și-a asigurat participarea în grupele Conference League, astfel că cel puțin până în decembrie va fi în cupele europene.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru CFR Cluj este una dintre cele mai mari umilințe suferite în meciurile europene, de la prima participare, în 2005 și până în prezent, iar jucătorii lui Marius Șumudikcă sunt cu gândul la revanșă în fața propriilor suporteri.

Steaua Roșie este o formație extrem de puternică și din această cauză așteptă un meci extrem de echilibrat. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”x la pauză”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,00.

ADVERTISEMENT

Victoria Slaviei Praga aduce o cotă de 2,15

Una dintre cele mai puternice formații din cele care au ajuns în play-off-ul Europa League, Slavia Praga nu a scos decât un 2-2 pe teren propriu în prima manșă cu Legia Varșovia și are nevoie de un meci perfect în deplasare.

Polonezii nu mai sunt de mult o forță în Europa, dar în acest sezon sunt foarte aproape de a prinde grupele celei de-a doua competiții intercluburi. La Varșovia se anunță un meci pe muchie de cuțit.

ADVERTISEMENT

Deși pare a avea șansa a doua, echipa lui Nicolae Stanciu are experiența europeană și de aceea am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 430 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”x la pauză” în meciul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad și o cotă de 2,15 pentru ”2 solist” la Legia Varșovia – Slavia Praga, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,30. Numai bună pentru un câștig de 430 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT