Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 26 mai 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri de baraj din Franța și Olanda

Biletul zilei de joi, 26 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal extrem de importante din Franța și Olanda.
25.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 26 mai 2022 Castig de peste 300 de lei cu meciuri de baraj din Franta si Olanda
Biletul zilei la pariuri, joi, 26 mai 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri de baraj din Franța și Olanda. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joi, 26 mai, pariem pe două meciuri tari din Franța și Olanda, în care au loc două baraje extrem de importante. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,38 la Fortuna și așteptăm un câștig consistent.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu duelul Auxerre – St. Etienne, manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Ligue 1. Meciul va începe la ora 22:00. Returul va avea loc duminică, 29 mai, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Vitesse – AZ Alkmaar, manșa tur a tur a barajului pentru calificarea în UEFA Conference League, care are startul la ora 21:00. A doua manșă se joacă duminică, 29 mai, de la ora 15:30.

Cotă de 1,80 de la Auxerre – St. Etienne pentru biletul zilei

Auxerre a terminat pe locul 3 în Ligue 2, la un punct în spatele lui Ajaccio, care a promovat direct în primul eșalon din Hexagon. Gazdele au avut de înfruntat încă un adversar pentru a se duela cu St. Etienne, pe Sochaux, de care care a trecut la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, St. Etienne, cea mai galoantă echipă din Franța, ar putea retrograda după 18 ani. Oaspeții au terminat pe loc de baraj, la patru puncte în urma lui Clermont. Verzii au în palmares zece titluri, record egalat în acest sezon de PSG, dar și șase Cupe ale Franței și un trofeu UEFA Champions League, cucerit în 1976.

În Ligue 1, St. Etienne a avut un final de sezon de coșmar. A pierdut patru din ultimele cinci etape din campionat. Astfel, la acest duel vom merge pe varianta „ambele echipe marchează”, care are la Fortuna o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Golurile în Vitesse – AZ Alkmaar aduc o cotă de 1,88

Vitesse și AZ Alkmaar se luptă pentru un loc în UEFA Conference League. Gazdele au terminat pe locul 6 în Eredivisie, cu 51 de puncte, la zece lungimi de adversara din această finală. Pentru a se înfrunta cu AZ, galben-negrii au trecut de Utrecht, scor 1-3 și 3-0, după extra-time.

De cealaltă parte, oaspeții speră să revină în a treia competiție a Europei ca importanță, după ce în prima ediție a ajuns în 16-imi, acolo unde au fost victimele celor de la Bodo/Glimt. În faza grupelor, Alkmaar le-a avut ca adversare pe Randers, Jablonec şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În campionat, AZ a terminat pe 5, cu 61 de puncte șapte mai puține decât Twente. Cu Vitesse, Alkmaar n-a pierdut deloc în acest sezon. A fost 0-0 la Arnhem şi 3-1 la Alkmaar. La acest meci alegem pronosticul „peste 2,5 goluri”, care la Fortuna are o cotă de 1,88.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 338 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,80 pentru pronosticul „ambele marchează” în meciul Auxerre – St. Etienne și o cotă de 1,88 pentru „peste 2,5 goluri” la Vitesse – AZ Alkmaar, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,38. Numai bună pentru un câștig de 338 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT