Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 27 aprilie 2023. Posibil câștig de aproape 850 de lei cu meciuri din Premier League și La Liga

Biletul zilei la pariuri, joi, 27 aprilie 2023, ne poate aduce un posibil câștig de aproape 850 lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga.
26.04.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 27 aprilie 2023 Posibil castig de aproape 850 de lei cu meciuri din Premier League si La Liga
Biletul zilei la pariuri, joi, 27 aprilie 2023, ne poate aduce un câștig de 848 de lei cu meciuri din La Liga și Premier League. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

La mijlocul acestei săptămâni s-au jucat etape intermediare din Premier League și La Liga. Pentru biletul zilei la pariuri am ales două confruntări extrem de tari din cele două competiții. Am construit o cotă totală de 8,48 la Winner, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 848 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Tottenham – Manchester United, cotă de 2,45 pe biletul zilei la pariuri

Manchester United are nevoie de victorie în meciul cu Tottenham în lupta pentru clasarea la finalul sezonului pe un loc care asigură prezența în Liga Campionilor stagiunea viitoare. Meciul de la Londra va avea loc joi, 27 aprilie, ora 22:15.

ADVERTISEMENT

Manchester United se află pe locul 4 după 30 de partide, cu 59 de puncte. „Diavolii” vor avea o misiune dificilă împotriva lui Tottenham, deoarece întâlnesc o echipă rănită. Fosta formație pregătită de Antonio Conte a pierdut usturător, scor 1-6 cu Newcastle în ultima etapă.

Londonezii se află pe locul 6 în Premier League, cu 53 de puncte după 32 de partide. Manchester United a câștigat ultimele patru întâlniri directe. Vom alege varianta „2 solist”, care are o cotă de 2,45 la Winner, numai bună de pariat.

ADVERTISEMENT

Athletic Bilbao – Sevilla sare în ajutor cu o cotă de 3,46 pe biletul zilei la pariuri

Un alt duel interesant este programat în etapa cu numărul 31 din La Liga. Athletic Bilbao, locul 7 în campionat, o întâlnește pe Sevilla, care ocupă poziția a 12-a. „Andaluzii” au moralul ridicat după calificarea în semifinalele Europa League, dar și după cele două victorii importante din campionat cu Valencia (2-0) și Villarreal (2-1).

Totuși, Sevilla va avea o misiune extrem de dificilă pe San Mames. Athletic Bilbao a înregistrat șase meciuri consecutive fără înfrângere. Ultima oară când „bascii” pierdeau se întâmpla pe 12 martie în fața Barcelonei (0-1). De asemenea, Sevilla nu a pierdut în ultimele șase meciuri în care a înregistrat patru victorii.

ADVERTISEMENT

Athletic Bilbao se luptă pentru cupele europene cu Villarreal și Betis. Cu o victorie, „bascii” o vor depăși pe Villarreal și vor urca pe locul 6. „Submarinul Galben” nu a jucat în această etapă. Vom alege varianta „Pauză sau Final 2”, care are la Winner o cotă de 3,46.

Biletul zilei la pariuri de joi, 27 aprilie 2023, aduce un posibil câștig de 848 lei

Biletul zilei la pariuri, joi, 27 aprilie 2023.
Biletul zilei la pariuri, joi, 27 aprilie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Winner o cotă de 2,45 pentru pronosticul „2 solist” în meciul Tottenham – Manchester United și o cotă de 3,46 pentru „Pauză sau Final 2” la Athletic Bilbao – Sevilla, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,48. Numai bună pentru un câștig de 848 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT