Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 28 aprilie 2022. Mizăm pe meciurile din semifinalele Ligii Europa pentru un câștig de aproape 390 de lei

Biletul zilei de joi, 28 aprilie 2022, ne poate aduce un câștig de 388 de lei cu ajutorul a celor două înfruntări din semifinalele Ligii Europa, manșa întâi.
27.04.2022 | 23:40
Biletul zilei la pariuri joi 28 aprilie 2022 Mizam pe meciurile din semifinalele Ligii Europa pentru un castig de aproape 390 de lei
Eintracht_Frankfurt. Sursa foto: NewsWep
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 28 aprilie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri ponturi alese din cele două meciuri programate în prima manșă în semifinalele Ligii Europa. Miză este, evident, extrem de importantă, pentru toate cele patru echipe implicate. Vorbim de două înfruntări în care ne place să credem că vom vedea spectacol fotbalistic de înaltă ținută. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,88 la Casa Pariurilor şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de joi, 28 aprilie 2022, la pariuri, cu duelul dintre RB Leipzig și Rangers. Dacă nemții sunt o grupare tânără, fondată abia în 2009, despre echipa la care este legitimat și Ianis Hagi este de prisos să facem o incursiune în trecut. Fanii fotbalului cunosc foarte bine ce reprezentă Rangers. Cu atât mai mult ne așteptăm la un duel cu goluri multe.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere, așa cum spuneam, rămânem în cea de a doua competiție continentală intercluburi, pentru duelul dintre West Ham United și Eintracht Frankfurt. Și în acest caz așteptăm un joc dezinvolt, tipic britanic, pe de o parte, dârz și fantezist pe alocuri, de cealaltă parte. Sunt două cluburi care au mai câștigat trofee europene, chiar dacă în alte vremuri.

Cotă de 2,00 pe biletul zilei în disputa Leipzig – Rangers

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 28 aprilie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Leipzig și Rangers. Gazdele sunt pe locul 4 în Bundesliga și vizează o participare în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Interesant este că nemții au două posibilități pentru a-și îndeplini obiectivul. Fie termin în primele 4 în Germania, fie câștigă Liga Europa.

ADVERTISEMENT

Pentru Rangers lucrurile sunt ceva mai simple din acest punct de vedere. ”Albaștrii” sunt pe locul 2 în Scotish Premier League și nu au cum să rateze prezența în viitoarea ediție a UCL, dar posibilitatea câștigării unui nou trofeu european, după Cupa Cupelor din 1972, este mai atractivă decât un ”titlu” de vicecampioană a Scoției.

Plecând de la aceste premise ne așteptăm să vedem un duel nu neapărat deschis și foarte spectaculos, dar suficient de disputat încât să apară destule ocazii de poartă care să se transforme și în goluri. Într-o semifinală de cupă europeană rezultatul este greu de prezis, și din acest motiv vom miza pe dorința celor două oponente de a-și asigura un retur liniștit.

ADVERTISEMENT

În meciurile disputate în actuala ediție a Ligii Europa, într-o singură partidă s-a marcat doar un gol, în duelul dintre Sporting Braga și Rangers. În rest, jocurile celor două echipe s-au încheiat mereu cu cel puțin două reușite. Pariem ”seif” așadar pe ”ambele marchează”, care are la Casa Pariurilor o cotă extrem de atractivă de 2,00.

West Ham – Frankfurt ne aduce o cotă de 1,94 la biletul zilei

Pentru a doua propunere nu avem nici un motiv să nu fim măcar un pic mai optimiști că vom vedea goluri, ba chiar, pentru a ridica miza. Se poate încerca și varianta ambele marchează. Avem motive întemeiate să așteptăm cel puțin trei goluri și da, probabil că ambele porți vor fi perforate.

ADVERTISEMENT

Vom evita această opțiune, ”ambele echipe marchează”, deși o puteți încerca cu mult curaj. Am ales pentru acest joc să ne încredem pe dorința celor două de a scrie o pagină strălucitoare, și în Liga Europa, dar și în propria carte de istorie. Ambele au în vitrină câte o Cupă a Cupelor, dar nemții par favoriți la capătul dublei manșe din semifinalele Ligii Europa, fie și prin ceea ce au arătat până acum în acompetiție.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nu este un secret pentru nimeni că englezii nu iau în serios altă competiție europeană intercluburi în afară de Liga Campionilor, însă, atunci când ating faze superioare știu să se mobilizeze și să-și reseteze obiectivele. Mizăm pe goluri și pe succesul oricărei oponente și vom paria ” peste 2,5 goluri în meci”, care are o cotă de 1,94 Casa Pariurilor.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 388 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 28 aprilie 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în duelul dintre Leipzig și Rangers și o cotă de 1,94 pentru ” peste 2,5 goluri în meci”, în disputa dintre West Ham și Frankfurt care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 388 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT