Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri joi, 28 ianuarie 2021. Câștig de peste 300 de lei din Cupa Italiei și Premier League

27.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 28 ianuarie 2021 Castig de peste 300 de lei din Cupa Italiei si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 28 ianuarie 2021. Un meci din Cupa Italiei și altul din Premier League, o cotă totală de 3,02 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 300 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu un meci din Cupa Italiei. Revelația ultimelor săptămâni din Italia, Spezia, se deplasează la Napoli pentru meciul din sferturile competiției.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din Premier League, începe la ora 22:00 și îi va pune față în față din nou pe Jose Mourinho și Jurgen Klopp.

Cotă de 1,74 pentru biletul zilei de joi, 28 ianuarie, adusă de meciul Napoli – Spezia

Într-un interval de doar patru zile, Spezia a reușit performanța de a marca numai puțin de șase goluri în poarta Romei. În optimile Cupei, formația nou-promovată în Serie A s-a impus cu 3-0 pe Olimpico, iar în campionat a pierdut cu 3-4, tot pe terenul romanilor. Deși rezultatul din campionat nu a fost satisfăcător, numărul golurilor marcate este impresionant pentru o echipă considerată candidată la retrogradare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Spezia este echipa cu al doilea cel mai bun atac din a doua jumătate a clasamentului din Serie A și reușește să marcheze constant. În tururile precedente din Cupa, formația care o va înfrunta pe Napoli a marcat contra Bolognei patru goluri, iar pe Roma a învins-o cu 3-0 în deplasare. De partea cealaltă, Napoli este o echipă cu o apărare nesigură, în ultima vreme. Napoli a primit gol în 11 dintre ultimele 12 meciuri jucate în toate competițiile!

În Cupa Italiei, elevii lui Gennaro Gattuso au jucat în optimi cu Empoli, acasă, și au învins cu 3-2, în vreme ce ultimul meci din campionat a fost pierdut duminică, 24 ianuarie, cu 1-3 la Verona. În aceste condiții, vom miza pe cel puțin un gol marcat de Spezia pe stadionul Diego Maradona. Evenimentul „Spezia marchează peste 0,5 goluri” primește o cotă de 1,74 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Tot o cotă de 1,74 ne propune și duelul dintre Tottenham și Liverpool

Meciul tur dintre Liverpool și Tottenham, disputat pe Anfield Road, a fost printre cele mai dramatice ale sezonului. Desfășurarea a fost una specifică partidelor tari în care sunt implicate echipele lui Jose Mourinho. Tottenham s-a apărat extrem de disciplinat, Liverpool a atacant constant, însă în minutul 90 scorul era 1-1, iar Spurs fusese trupa mai aproape de gol, după ce avusese o bară și alte ocazii clare.

Totuși, pressing-ul și efortul fabulos al oamenilor lui Klopp i-au răsplătit pe campionii din Premier League cu un gol câștigător marcat de Firmino în prelungiri. După doar o lună și jumătate, cele două formații se întâlnesc din nou. De această dată, partida va avea loc la Londra, pe arena lui Tottenham și cu un Liverpool total ieșit din formă. Formația lui Jurgen Klopp a uitat să câștige în campionat, acolo unde n-a mai învins pe nimeni din data de 19 decembrie, când bătea cu 7-0 la Crystal Palace. Asta în vreme ce Tottenham este neînvinsă din 20 decembrie și a ajuns la opt meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care patru în Premier League.

ADVERTISEMENT

Forma celor două echipe, dar și capacitatea lui Jose Mourinho de a-și mobiliza exemplar elevii la meciuri cu încărcătură ne fac să credem că Tottenham nu poate pierde acest duel. Dacă obține o victorie, trupa lui Mourinho ajunge la 36 de puncte și trece peste Liverpool (34 de puncte), având și un meci în minus. Tocmai de aceea, vom merge pe pronosticul „1x”, cotat cu 1,74 la Get’s Bet .

Biletul zilei de joi, 28 ianuarie aduce un câștig potenţial de 302 lei

Biletul zilei la pariuri joi, 28 ianuarie 2021
Biletul zilei la pariuri joi, 28 ianuarie 2021

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul „Spezia marchează peste 0,5 goluri” în meciul Napoli – Spezia și tot o cotă de 1,74 pentru ”1x” la Tottenham – Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,02. Ideală pentru un câștig de 302 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT