Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 28 octombrie 2021. Meciurile din Cupa României și La Liga ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de joi, 28 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
27.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 28 octombrie 2021 Meciurile din Cupa Romaniei si La Liga ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
Biletul zilei de joi, 28 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Cupa României și La Liga. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,53 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Politehnica Timişoara – Rapid București, din optimile de finală ale Cupei României, care va începe la ora 21:00. Giuleștenii sunt mari favoriți, experiența acumulată în Liga 1 putându-se dovedi decisivă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Levante – Atletico Madrid, care are startul la ora 22:30 și închide etapa 11 din La Liga. Trupa lui Diego Simeone nu are voie să facă pași greșiți, lupta la titlu fiind extrem de strânsă în acest sezon.

Cotă de 1,57 de la Politehnica Timişoara – Rapid pentru biletul zilei

Rapid merge la Timișoara după o remiză smulsă cu forcepsul în campionat, pe terenul lui Dinamo și caută să reînvie tradiția care spune că giuleștenii au o afinitate pentru Cupa României.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ambele formații marchează destul de puține goluri, dar Mihai Iosif beneficiază în plus de o apărare extrem de sigură și experimentată, cu Cristian Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais sau Claudiu Iordache-Belu.

Fiind un meci eliminatoriu, este de așteptat ca ca cele două echipe să nu riște prea mult și în aceste condiții am ales varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT

Meciul Levante – Atletico Madrid aduce o cotă de 2,25

Atletico Madrid este în plutonul fruntaș și cu siguranță va trage cu dinții pentru a-și apăra titlul cucerit în sezonul precedent. Elevii lui ”Cholo” Simeone au scos runda precedentă un egal în finalul meciului cu liderul surpriză Real Sociedad, dar nu mai vor emoții.

Gazdele de la Levante sunt într-o situație mai mult decât critică, fără nicio victorie în 10 etape, înregistrând 5 remize și 5 înfrângeri, dar și având cuțitul la os, formația din Valencia știe că nu poate ridica pretenți în fața campioanei en-titre.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm ca Atletico să înceapă tare, să joace pe atac încă din start pentru a-și face meciul ușor și din această cauză vom alege pronosticul ”2 solist la pauză”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 353 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,57 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul Politehnica Timişoara – Rapid București și o cotă de 2,25 pentru ”2 solist la pauză” la Levante – Atletico Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,53. Numai bună pentru un câștig de 353 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT