Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 29 aprilie 2021. Semifinalele Europa League ne aduc profit

28.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 29 aprilie 2021 Semifinalele Europa League ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi, 29 aprilie 2021. Europa League a ajuns în faza semifinalelor. În această seară, de la 22:00, sunt programate meciurile din prima manşă, iar noi vom profita pentru a ne spori bugetul. Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 2,89 pentru pronosticurile noastre, adică un profit de aproape 200 de lei.

Mergeţi pe mâna noastră, pentru că biletul pe care vi l-am propus ieri, 28 aprilie, a fost „verde“. Cei care ne-au urmat sfatul au câştigat 300 de lei, după ce au marcat ambele în PSG – Manchester City, iar CFR Cluj a marcat de două ori în poarta lui FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Două goluri Manchester United, la cotă 1,60 pe biletul zilei

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Manchester United şi AS Roma. Englezii sunt principalii favoriţi la câştigarea trofeului, în timp ce italienii au ultima şansă, conform bookmakerilor.

Manchester United a început Europa League în faza 16-imilor, când a trecut de Real Sociedad (4-0 în Spania şi 0-0 pe teren propriu). A urmat AC Milan, care i-a pus probleme în tur, 1-1 la Manchester, dar calificarea în sferturi a fost asigurată cu un 1-0 pe San Siro. Sferturile le-au scos în cale „diavolilor“ un nou adversar din Spania: Granada, eliminată după un dublu 2-0. Urmează AS Roma, a doua echipă italiană din acest sezon.

ADVERTISEMENT

AS Roma s-a distrat într-o grupă de Europa League cu Young Boys, CFR Cluj şi ŢSKA Sofia. A pierdut puncte doar cu bulgarii, care au terminat pe ultimul loc, 0-0 în Italia şi 1-3 la Sofia, în ultimul joc, când primul loc era deja asigurat pentru „capitolini“. În fazele eliminatorii, Roma a trecut de Braga, 2-0 afară şi 3-1 acasă, Şahtior, 3-0 acasă şi 2-1 în deplasare, Ajax, 2-1 (d) şi 1-1 (a).

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cele mai recente meciuri între Manchester United şi AS Roma datează din 2007 şi 2008. Au fost atunci 6 confruntări în Liga Campionilor, printre care şi celebrul 7-1 de pe Old Trafford. United e în avantaj, raportul victoriilor fiind de 4-1, un meci terminându-se la egalitate. Toate cele 3 jocuri din Anglia s-au încheiat cu succesul gazdelor.

ADVERTISEMENT

United, care şi-a înfuriat fanii cu proiectul Superligii, stă bine în campionat, unde e pe doi, în spatele concitadinei City. Mai mult, englezii au doar trei înfrângeri în cele 29 de meciuri din 2021, semn că trec printr-o perioadă excelentă. Din ianuarie până acum, au pierdut o singură dată. Roma, în schimb, e pe 7 în Serie A şi poate rata complet Europa. De patru meciuri nu a mai câştigat, suferind două înfrângeri cu Torino şi Cagliari, echipe care se chinuesc să scape de retrogradare. „Peste 1,5 goluri Manchester United“ are cota 1,60 la Get’s Bet.

Cotă 1,80 pe biletul zilei, pentru GG în a doua semifinală

Al doilea meci al serii este Villarreal – Arsenal. Este un meci între două echipe care nu au reşit să câştige în ultimele meciuri disputate. Cele două au avut randamente similare, spaniolii acumulând 49 de puncte în 33 de etape de La Liga, iar englezii, 46 în Premier League, în acelaşi număr de partide.

ADVERTISEMENT

Villarreal este singura formaţie care a început Europa League din faza grupelor şi nu a pierdut niciun meci. Într-o grupă uşaoră cu Maccabi Tel Aviv, Sivasspor şi Qarabag, spaniolii au terminat cu 16 puncte, singurul semieşec fiind în Israel, 1-1. În fazele eliminatorii, Villarreal a câştigat toate cele 6 meciuri disputate: 2-0 (d) şi 2-1 (a) cu Salzburg, dublu 2-0 cu Dinamo Kiev, 1-0 (d) şi 2-1 (a) cu Dinamo Zagreb. Doar Dinamo Kiev nu a marcat în Europa, în 2021, când Villarreal a fost gazdă.

Arsenal e cea mai ofensivă echipă din Europa League. A înscris de 32 de ori şi a primit 11 goluri, având cel mai bun golaveraj, +21. Englezii au avut, de asemenea, o grupă uşoară, cu Molde, Rapid Viena şi Dundalk. Au terminat cu maximum de puncte şi 20-5 golaveraj. Primii paşi greşiti au apărut în fazele eliminatorii: 1-1 pe terenul Benficăi, în 16-imi, dar calificarea a fost obţinută cu un 3-2 acasă, în retur. În optimi, Arsenal a câştigat 3-1 pe terenul lui Olympiakos, dar a pierdut la Londra cu 0-1. În fine, în sferturi, după 1-1 acasă cu Slavia, „tunarii“ s-au calificat după un 4-0 clar în Cehia.

Villarreal şi Arsenal s-au mai întâlnit în cupele europene în 2006 şi 2009, de fiecare dată în Liga Campionilor. Ambele meciuri din Spania s-au terminat egal, 0-0 şi 1-1, iar englezii s-au impus acasă cu 1-0 şi 3-0.

În campionat, Villarreal e pe 7, la un punct de locurile de Europa League, dar a pierdut ultimele două meciuri, 1-2 cu Alaves şi Barcelona. Arsenal stă mai rău în Premier League, e pe 10 şi mai are doar şanse teoretice la un loc de cupe europene. Singura speranţă este câştigarea Europa League, care i-ar aduce o calificare în Liga Campionilor. „Ambele marchează“ are cota 1,80 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu biletul zilei

În concluzie, patru goluri ne sunt suficiente pentru un câştig de 289 de lei. Două reuşite ale lui Manchester în poarta Romei sunt cotate cu 1,60, iar „ambele marchează“ la Villarreal – Arsenal primeşte cotă 1,80. În total, Get’s Bet ne dă o cotă de 2,89 în semifinalele Europa League.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT