Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 29 iulie 2021. Câștig de peste 370 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de joi, 29 iulie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 374 de lei.
28.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 29 iulie 2021 Castig de peste 370 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de joi, 29 iulie 2021, îl dedicăm meciurilor din ligile din nordul Europei. Vizăm două jocuri din Norvegia și Islanda de la care ne așteptăm la multe reușite. Primul dintre acestea, cel dintre Vard Haugesund și Notodden se joacă de la ora 17:00. A doua propunere vine din Islanda, Selfoss – Thotur Reykjavik și se joacă de la 22:15. Și câștigul, de 374 lei mulțumită unei cote totale de 3,74, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Primul meci la care ne-am oprit este cel din liga a treia a Norvegiei, Vard Haugesund – Notodden. Poate că nu spune nimic împătimiților de pariuri, dar veți vedea că există suficiente argumente pentru care am făcut această alegere și mai ales pentru pontul pe care vom merge.

ADVERTISEMENT

A doua propunere, cum spuneam, se dispută seara târziu, de la 22:15, în Islanda. Nici în acest caz numele combatantelor, Selfoss și Thotur Reykjavik, probabil că nu spune mare lucru, dar, la fel ca și la prima opțiune, vorbim de un campionat mai mult decât atractiv atunci când vine vorba de reușite (goluri).

Vard Haugesund – Notodden ne aduce pe biletul zilei o cotă de 2,15

Întâlnirea dintre Vard Haugesund – Notodden este meciul perfect pentru a paria pe opțiunea multi gol. Sunt două dintre formațiile din prima jumătate a clasamentului seriei a doua din eșalonul terț norvegian. Gazdele par să fie mai implicate în lupta pentru promovare, dar nici oaspeții nu stau deloc rău, nici în clasament, nici în ceea ce privește cifrele.

ADVERTISEMENT

Spunem despre Vard Haugesund că este una dintre candidatele la promovare pentru că exact asta arată rezultatele obținute în primele opt etape. Practic, pe teren propriu sunt o echipă aproape imposibil de învins. Vard nu înscrie foarte multe goluri, dar nici nu primește, ceea ce denotă interesul pentru un viitor mai bun.

Din acest punct de vedere Notodden este ceva mai activă. Este genul de echipă care dă câte goluri poate și încasează așijderea. Noi vom paria, totuși, pe ceea ce ar trebui să se întâmple de fapt pe teren, pe o varianta să o numim seif „2-3 goluri în meci”, care are o cotă de 2,15 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Selfoss – Thotur Reykjavik ne aduce o cotă de 1,74 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 22:15, din îndepărtatul ținut al Islandei dintre Selfoss și Thotur Reykjavik, aici puteți opta pe o mulțime de variante multi-gol. Sunt două dintre cele mai ofensive echipe, ceea ce știm deja că este specific campionatelor nordice, mai ales în Islanda.

Diferența de valoare dintre cele două combatante practic nu există. Ambele sunt în subsolul clasamentului din eșalonul secund, angrenate în lupta pentru supraviețuire. Însă, nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de pozițiile din clasament. Mai degrabă vă invităm să aruncați o privire peste rezultatele obținute în cele 13 etape scurse din actualul campionat.

ADVERTISEMENT

Veți observa că ambele înscris la foc automat, ceea ce ne face să credem că nu va fi un meci care să nu ne dea prea multe emoții atunci când vă propunem un pont cu multe reușite. Mergem cu încredere, pe ”3-5 goluri”, pont ce are o cotă de 1,74 la  Get’s Bet.

374 de lei câștigați cu biletul zilei din 29 iulie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de joi, 29 iulie, Vard Haugesund – Notodden, respectiv Selfoss – Thotur Reykjavik, ne aduc o cotă totală de 3,74 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele cazuri suntem convinși că vom vedea cel puțin trei goluri.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT