Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 29 octombrie 2020. Câştig de 307 lei în Europa League

29.10.2020 | 00:31
Biletul zilei la pariuri joi 29 octombrie 2020 Castig de 307 lei in Europa League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi, 29 octombrie 2020. A doua etapă din grupele Europa League este prilejul perfect pentru a ne spori bugetul. Am ales două meciuri pentru o cotă totală de 3,07 la Get’s Bet sau, altfel spus, un câştig de 307 lei la o miză de 100.

Primul meci de pe biletul zilei este AEK Atena – Leicester, în grupa G. Fluierul de start este programat pentru ora 19:55, iar englezii sunt favoriţii bookmakerilor. Va fi prima întâlnire dintre cele două în competiţiile continentale.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Young Boys Berna, cu începere de la 22:00, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Campioana României conduce Grupa A după prima etapă, iar o nouă victorie i-ar creşte substanţial şansele de a prinde primăvara europeană.

Leicester aduce o cotă de 1,74 pe biletul zilei

AEK Atena a avut nevoie de două tururi preliminare pentru a ajunge în grupele Europa League. A trecut pe rând de St. Gallen (2-0, deplasare) şi de Wolfsburg (2-1, acasă), dar rezultatele pozitive s-au oprit acolo. În primul meci din grupe, grecii au pierdut fără drept de apel pe terenul Bragăi, 0-3.

ADVERTISEMENT

Leicester a beneficiat de coeficientul bun al Angliei şi a început sezonul european direct în grupele Europa League. La primul meci, a câştigat cu 3-0 în faţa Zoryei, pe teren propriu. Englezii nu sunt foarte experimentaţi în competiţiile continentale, aceasta fiind abia a cincea participare din istorie. La precedenta, în 2016-2017, după câştigarea titlului în Anglia, a reuşit să iasă din grupele Ligii Campionilor. A fost eliminată de Atletico în sfeturi.

Între cele două nu există partide directe, dar situaţie internă este similară. Atât AEK Atena, cât şi Leicester se află pe poziţia a patra în campionat, dar vestea proastă pentru greci este că „vulpile“ au câştigat toate meciurile disputate în deplasare, iar printre adversari s-au numărat Arsenal şi Manchester City. „2 solist“ are cota 1,74 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă 1,76 la meciul campioanei CFR

CFR Cluj a avut un traseu lung până în grupele Europa League. În preliminariile Ligii Campionilor, a trecut de Floriana (Malta) cu 2-0, după care a fost eliminată la lovituri de departajare de Dinamo Zagreb. A continuat în a Liga Europa, unde a trecut pe rând de Djurgardens (Suedia) cu 1-0 şi KuPS (Finlanda) cu 3-1. În primul meci din grupă, a învins-o cu 2-0 pe ŢSKA Sofia, în Bulgaria.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Young Boys este campioana Elveţiei şi a început, de asemenea, în tururile preliminare ale Champions League. A trecut lejer, cu 3-1 de feroezii de la Klaksvik, după care a întâlnit Midtjylland şi a pierdut cu 0-3. Retrogradată în Europa League, a avut nevoie de o victorie cu 3-0 în faţa albanezilor de la Tirana pentru a accede în grupe. În primul meci din grupe însă, a cedat 1-2 contra Romei pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Cele două s-au întâlnit într-un amical încheiat 1-1 în 2013. În sezonul precedent, CFR Cluj a reuşit calificarea dintr-o grupă cu Celtic, Rennes şi Lazio, după ce a câştigat toate meciurile de pe teren propriu. Chiar dacă lotul a suferit destule modificări, clujenii au rămas o forţă „acasă“. De partea cealaltă, Young Boys a terminat pe locul 3 o grupă cu Porto, Rangers şi Feyenoord, fără să câştige vreun meci în deplasare, dar a marcat de fiecare dată. În acest meci, bookmakerii o văd favorită pe formaţia oaspete. Noi, în schimb, vedem un meci cu goluri. „Ambele marchează“ are cota 1,76 la Get’s Bet.

Biletul zilei ne poate tripla investiţia

Biletul zilei la pariuri, joi, 29 octombrie 2020
Biletul zilei la pariuri, joi, 29 octombrie 2020

În concluzie, o victorie alui Leicester pe terenul celor de la AEK Atena coroborată cu goluri în ambele porţi la CFR Cluj – Young Boys înseamnă o cotă totală de 3,07 la Get’s Bet. Mergeţi pe mâna noastră, pentru că aceia care au mizat pe pronosticurile FANATIK de ieri au câştigat fără probleme. Biletul zilei din 28 octombrie propunea victoria lui Manchester United cu RB Leipzig (s-a terminat 5-0) şi faptul că Barcelona nu pierde la Juventus (catalanii s-au impus cu 2-0).

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT