Sport

Biletul zilei la pariuri, joi 29 septembrie 2022. Câștig de aproape 300 de lei cu meciuri din tenis

Biletul zilei de joi, 29 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproape 300 de lei cu ajutorul a două partide din tenis.
28.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 29 septembrie 2022 Castig de aproape 300 de lei cu meciuri din tenis
Și tenisul poate aduce profit cu biletul zilei la pariuri
ADVERTISEMENT

Continuăm și în această săptămână „vânătoarea” de câștiguri la pariuri. Pentru biletul zilei de joi, 29 septembrie 2022, am selectat două meciuri din tenis, de la turneele ce se desfășoară în această săptămână. Suntem încrezători că putem bifa un nou succes. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 2,71 la NeBet.

Meciurile de tenis din această săptămână ne pot aduce un câștig de 271 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de joi, 29 septembrie 2022, cu meciul dintre Schwartzman – Rinderknech, din cadrul turului secund de la ATP Tel Aviv, Israel. Se anunță un meci interesant, între doi jucători buni ai circuitului.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine de la disputa dintre Sinneer și Borges, din cadrul rundei a doua de la ATP Sofia. Principalul favorit al turneului din Bulgaria își începe aventura de apărare a titlului împotriva unui jucător aflat la granița cu Top 100 ATP.

Cotă de 1,68  pe biletul zilei la pariuri în disputa Schwartzman – Rinderknech

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 29 septembrie 2022, vine de la meciul Diego Schwartzman – Arthur Rinderknech. Argentinianul, cap de serie numărul trei la ediția din acest an de la Tel Aviv, a avut liber în primul tur. Forma de moment nu e cea mai bună pentru micuțul sud-american, care însă va trage tare pentru a ajunge măcar în sferturi la competiția din Israel.

ADVERTISEMENT

Arthur Rinderknech e un jucător francez, în vârstă de 27 de ani. Jucătorul din Hexagon nu s-a remarcat de mult timp în circuit, dar de aproape două sezoane se menține la un nivel bun. Condițiile de joc indoor sunt pe placul lui Rinderknech, care are șansa sa în partida contra favoritului trei al competiției.

Se anunță un meci echilibrat între cei doi tenismeni. Fiind un turneu indoor, serviciile vor conta într-un procent ridicat. Rinderknech excelează la acest capitol și poate face diferența cu această armă. Schwartzman, în schimb, e bun la retur și poate forța pe mingea a doua a francezului. Mizăm  în condițiile date pe “cel puțin 22 de game-uri disputate”, la o cotă de 1,68 oferită de către cei de la NetBet.

ADVERTISEMENT

Sinner – Borges, pariu într-o cotă de 1,60 la biletul zilei la pariuri

Pentru ce de-a doua alegere, mergem la Sofia, acolo unde are loc un alt turneu din seria 250ATP în această săptămână. Jannik Sinner e campionul de anul trecut și vrea să își apere titlul. Misiunea nu va fi cea mai ușoară, dar primul meci pare la îndemână. Italianul e în formă, după ce recent a făcut sferturi de finală la US Open.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nuno Borges e un jucător portughez, mare talent, dar care nu a reușit încă să își atingă potențialul. Din aceeași generație cu Rublev sau Fritz, lusitanul se simte bine pe zgură, locul unde are și cele mai bune rezultate. Hard-ul nu e specialitatea sa, dar portughezul va încerca să iasă cu fruntea sus din confruntarea cu favoritul principal de la Sofia.

ADVERTISEMENT

Jannik Sinner începe aventura de apărare a titlului contra unui jucător aflat aproape de locul 100. Diferența de valoare e foarte mare între cei doi jucători, la fel ca și forma de moment. Borges vine după un turneu modest făcut la Braga, săptămâna trecută, astfel că ne așteptăm la un meci controlat de italian. Mizăm pe “maxim 20 de game-uri disputate”, la o cotă de 1,60 oferită de către cei de la NetBet.

Un eventual profit de 171 de lei pentru biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, joi 29 septembrie 2022
Biletul zilei la pariuri, joi 29 septembrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 29 septembrie 2022, la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,68 pentru „total game-uri – peste 21,5 ” în disputa Schwartzman – Rinderknech și o cotă de 1,60 pentru „total game-uri – sub 20,5” în disputa dintre Sinner – Borges, combo care însumează o cotă totală de 2,71. Iar cu o miză de 100 de lei, putem genera un câștig de 271 de lei!

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT