Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 3 februarie 2022. Meciurile din Africa și Spania ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de joi, 3 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Cupa Spaniei.
02.02.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 3 februarie 2022 Meciurile din Africa si Spania ne aduc un castig de peste 350 de lei
Biletul zilei de joi, 3 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Cupa Spaniei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Africa și Spania în care se joacă sub semnul a totul sau nimic. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,89 la Superbet şi aşteptăm un profit consistent.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Camerun – Egipt, din semifinalele Cupei Africii pe Națiuni, care va începe la ora 21:00. Mohamed Salah încearcă să-și ducă echipa în marea finală, dar în față îi va sta o mare favorită.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Athletic Bilbao – Real Madrid, din sferturile de finală ale Cupei Spaniei, care are startul la ora 22:30. Este cel mai interesant joc al acestei faze, în care bascii încearcă să dea marea lovitură.

Cotă de 1,62 de la Camerun – Egipt pentru biletul zilei

Camerunul va fi susținută de 60.000 de suporteri la meciul împotriva Egiptului de pe stadionul Paul Biya Yaounde. Sunt două dintre cele mai bine cotate formații de la această ediție a Cupei Africii.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pregătiți de portughezul Toni Conceicao, ”leii neîmblânziți” au avut un parcurs perfect până acum, iar cuplul de atacanți Vincent Aboubakar – Karl Toko Ekambi a făcut un adevărat spectatcol.

Egiptenii, cu un Mohamed Salah în zi de grație, au eliminat surprinzător Marocul, dar pentru semifinale l-au pierdut pe experimentatul fundaș Ahmed Hegazi. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 2+”, care are la Superbet o cotă de 1,62.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Real Madrid aduce o cotă de 2,40

Derby-ul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei se va disputa pe stadionul San Mames, acolo unde Athletic Bilbao, finalista de anul trecut, va primi vizita liderului autoritar din La Liga, Real Madrid.

Bascii au produs marea surpriză în faza anterioară, când au eliminat Barcelona, și visează să ajungă într-o nouă finală, însă ”galacticii” simt că pot pune mâna pe trofeu mult mai ușor decât în alți ani, după ce și rivala Atletico Madrid a părăsit competiția.

ADVERTISEMENT

Marea problemă pentru Carlo Ancelotti sunt jucătorii sud-americani, brazilienii Casemiro, Vinicius, Rodrygo și uruguayanul Fede Valverde, care au fost plecați la echipele naționale și care vin după un drum lung și obositor. Pentru acest joc am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 370 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,62 pentru pronosticul ”total goluri: 2+” în meciul Camerun – Egipt și o cotă de 2,40 pentru ”2 solist” la Athletic Bilbao – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,89. Numai bună pentru un câștig de 370 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT