Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 30 septembrie 2021. Câștig de peste 560 de lei de la Get’s Bet cu meciuri cupele europene

Biletul zilei de joi, 30 septembrie 2021, poate aduce un câștig de 570 de lei cu ajutorul a două înfruntări din Europa League, respectiv Conference League.
29.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 30 septembrie 2021 Castig de peste 560 de lei de la Gets Bet cu meciuri cupele europene
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 30 septembrie 2021 vă propunem două meciuri extrem de atrăgătoare pentru biletul zilei la pariuri. Sunt două înfruntări din cupele europene, în care echipele nu vânează doar gloria sportivă, ci bonusurile financiare oferite de forul european de fotbal. Ca să facem această seară și mai atractivă am găsit două cote care să ne umple de bani. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,70 la Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de joi, 30 septembrie 2021, la pariuri, cu meciul pe care îl așteaptă o parte importantă a suporterilor români, CFR Cluj – Randers, din etapa a doua a grupei D din Conference League. Poate că alegerea noastră în ceea ce privește pontul ales este surprinzătoare, da vom încerca să argumentăm cât mai bine de ce nu credem într-o victoria e campioanei României.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere ne pregătim să urmărim un duel pe care în mod normal a fi obișnuiți să-l vedem în Liga Campionilor, Celtic Glasgow – Bayer Leverkusen. De această dată partida se joacă în cea de a doua competiție continentală intercluburi patronată de UEFA, Europa League. Chiar și așa, și analizând istoricul celor două oponente, așteptăm o partidă spectaculoasă cu goluri multe.

CFR Cluj – Randers ne aduce o cotă de 2,85 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul de la Cluj dintre echipa antrenată de Dan Petrescu și Randers, o echipă mereu surprinzătoare așa cum sunt majoritatea grupărilor nordice. După debutul ratat în Conference League, în fața modestei Jablonec, campioana României este datoare să arată că rezultatul din Cehia a fost doar un accident, cel mult o întâmplare nefericită.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

CFR-ul și-a mai recuperat din jucătorii indisponibili, cel mai mare ”câștig” fiind Billel Omrani, atacantul care așteaptă de ani de zile un transfer în fotbalul mare. Chiar și așa, Dan Petrescu în continuare merge pe tactica patentată de ”adormire a adversarului”, anunțând că va trimite un fundaș central în ofensivă. În mod cert se va întâmpla acest lucru, pentru că este alibiul perfect pentru un eventual rezultat negativ.

Așa cum ne-au obișnuit, CFR-iștii își vor crea cel puțin o fază importantă la poarta lui Randers și este foarte posibil ca aceea să aducă și un gol. De partea cealaltă, nordicii sunt adepții unui fotbal cura, ofensiv, indiferent de numele adversarului. Pentru orice echipă din campionatele nordice, golul este ca o primă și suntem convinși că vor înscrie și la Cluj. Vom miza pe ”X2 și peste 1,5 goluri”, care are o cotă foarte bună de 2,85 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 pe biletul zilei la Celtic – Leverkusen

A doua propunere de pe biletul zilei de joi, 30 septembrie 2021, este și mai interesantă. Față în față se vor afla două dintre echipele importante ale Europei, Celtic Glasgow și Bayer Leverkusen. Scoțienii nu au cel mai bun început de sezon, dar au demonstrat de-a lungul anilor că pot să învingă orice echipă. Despre nemți, aproape că nu mai trebuie să spune că sunt genul de fotbaliști care dau atâtea goluri câte ”intră”.

Pe Celtic Park nicio echipă nu se simte bine. Dată fiind valoarea celor două loturi vom exclude din start un rezultat de egalitate și vom miza pe multe goluri. Poate că am putea forța puțin nota dându-le nemților șansa de a înscrie mai mult decât scoțienii. Indiferent de rezultatul final mergem, așa cum spuneam, pe o victorie de oricare parte.

ADVERTISEMENT

Celtic a terminat un singur meci la egalitate, în Scotish Premier League, iar în Europa League vorbim doar de victorii, fie ale trupei lui Angelos Postecoglou, fie a adversarilor ”verzilor”. Situația este similară și în ceea ce o privește pe Bayer Leverkusen. O remiză în campionat, cu Union Berlin, în rest, victorii sau eșecuri indiferent că vorbim de meciuri din Bundesliga sau din Europa League.

Să mai spunem că ambele oponente sunt două formații eminamente ofensive, ceea ce ne face să mizăm cu încredere pe ideea că meciul nu se va termina la egalitate, ba chiar vom vedea multe reușite de o parte și de cealaltă. Așadar mergem pe ”12 și peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 570 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 30 septembrie 2021, la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,85 pentru pronosticul ” 2X și peste 1,5 goluri” în meciul dintre CFR Cluj și Randers și o cotă de 2,00 pentru ”12 și peste 2,5 goluri”, în Celtic Glasgow – Bayer Leverkusen care, combinate pe un singur bilet, ne dau o cotă totală de 5,70, numai bună pentru un câștig de 570 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT