Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 4 august 2022. Mizăm pe două partide din Conference League pentru un câștig de peste 425 de lei

Biletul zilei de joi, 4 august 2022, ne poate aduce un câștig de exact 426 lei cu ajutorul două meciuri din preliminariile Conference League la fotbal.   
03.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 4 august 2022 Mizam pe doua partide din Conference League pentru un castig de peste 425 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 4 august 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi extrase din două meciuri care se dispută în preliminariile Conference League, competiție în care România are nu mai puțin de patru reprezentante. Pentru că stăm cu pumnii strânși pentru reprezentantele noastre nu ne vom referi la meciurile în care acestea sunt implicate. Am ales două înfruntări pe care le considerăm foarte interesante și vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,27 la Unibet.

Deschidem biletul zilei de joi, 4 august 2022 cu meciul în care se întâlnesc Lillestrom și Royal Antwerp, într-un duel în care, aparent, orice este posibil. Și ne veți da dreptate și nou și celor care poate se pricep un pic mai bine atunci când analizăm de ce primul meci din nordul Europei este unul care cu siguranță ne va satisface pofta de spectacol.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere rămânem în nord, dar în Danemarca, pentru unul dintre cele mai tari dueluri din această fază a competiției. Brondby Conepnhaga – FC Basel nu avea cum să nu ne facă cu ochiul. Pe de o parte pentru că nordicii nu refuză fotbalul, pe de altă parte pentru că elvețienii sunt o echipă extrem de solidă, care nu are cum să nu-și propună accederea în grupele întrecerii continentale intercluburi.

Cotă de 1,94 pe biletul zilei în disputa Lillestrom – Antwerp

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 4 august 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Lillestrom și Antwerp. Fosta echipă antrenată de Ladislau Boloni și-a recăpătat strălucirea de altă dată, la nivelul la care se poate vorbi de acest lucru, în condițiile în care fotbalul din Belgia propune lumii extrem de mulți jucători tineri și arareori performanțe cu adevărat importante în Europa.

ADVERTISEMENT

Dacă este să fim corecți, strict din punct de vedere geografic, vom plasa și Belgia în rândul țărilor nordice, acolo unde fotbalul este un deliciu. În ultimii ani echipele din Norvegia nu au avut rezultate cu adevărat importante în competițiile continentale intercluburi, dar nici nu au întors spatele șanselor care li s-au ivit de a avea parcursuri decente în cupele europene.

Sigur că suntem tentați să mizăm pe goluri și exact asta vom face. Ar fi păcat să încercăm ponturi care să nu ne rotunjească veniturile în condițiile în care deja știm că Lillestrom a defilat în turul 2 preliminar, de care a trecut o dublă victorie în fața finlandezilor de la SJK, 1-0 în deplasarea din prima manșă, respectiv 5-2 în returul din Norvegia.

ADVERTISEMENT

Antwerp a avut o misiune ceva mai dificilă cu Drita. În Belgia meciul s-a terminat nedecis 0-0, dar există și măcar o explicație prin aceea că a fost primul meci oficial al sezonului în cazul lor. În Kosovo, însă, Antwerp s-a impus cu 2-0 și a arătat că este capabilă de o aventură europeană lungă. Noi vom miza pe foarte multe reușite. Opțiunea noastră va fi: ”peste 2,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,94.

Brondby Conepnhaga – FC Basel ne aduce o cotă de 2,20 la biletul zilei

Mergem în Danemarca pentru a doua propunere, la confruntarea dintre Brondby Conepnhaga și FC Basel. Sunt două echipe extrem de iubite de fani și acest lucru este întotdeauna un argument suficient pentru a ne aștepta la meciuri mai mult decât atractive atunci când sunt implicate cele două oponente.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe au jucat și în turul precedent și ambele au încheiat disputele neînvinse. Nordicii au trecut de Pogon Szczecin (1-1 și 4-0), elvețienii de mult mai modesta Crusader, din Irlanda (1-1 și 2-0). Ce remarcăm din aceste rezultate este faptul că Brondby are un apetit ofensiv considerabil, iar Basel a înscris în deplasare.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În acest duel chiar nu există o favorită certă, pe hârtie cum se mai spune, așa că și noi vom merge la sigur pe goluri, ori de care parte ar veni acestea. În mod normal ar trebui să avem parte de o pledoarie pentru fotbal și, în consecință, vom miza cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”ambele vor înscrie peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,20 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 426 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 4 august 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,94 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în duelul dintre Lillestrom și Royal Antwerp și o cotă de 2,20 pentru ”ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri”, în disputa dintre Brondby și FC Basel, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 426 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT