Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri joi, 4 februarie 2021. Câștig de peste 300 de lei din Liga 1 și Premier League

03.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 4 februarie 2021 Castig de peste 300 de lei din Liga 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri joi, 4 februarie 2021. Un meci din Liga 1 și altul din Premier League, o cotă totală de 3,06 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 300 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu un meci cu o miză foarte mare din Liga 1, CFR Cluj – FC Viitorul, care va avea loc de la ora 20:00, în etapa a 21-a. Campioana en-titre e în luptă strânsă cu FCSB la titlu, în timp ce constănțenii vor să ajungă pe locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din etapa a 22-a din Premier League, începe la ora 22:0 și le aduce față în față într-un mare derby al orașului Londra pe Tottenham și Chelsea.

Cotă de 1,57 pentru biletul zilei de la CFR Cluj – Viitorul

CFR Cluj continuă lupta la baionetă cu FCSB pentru primul loc în clasament după victoria chinuită din deplasare cu Chindia Târgoviște, în care campioana en-titre a fost dominată la toate capitolele și și-a apropiat cele trei puncte cu mare noroc.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Viitorul a devenit o specialistă a meciurilor egale odată cu venirea lui Mircea Rednic, dar aceste rezultate nu o ajută să urce în Top 6, care asigură prezența în play-off. Cu toate acestea, trupa de la malul Mării este o formație care poate încurca planurile oricui.

Edi Iordănescu a tras o spaimă mare la jocul împotriva Chindiei, mijlocașul Ciprian Deac ieșind cu dureri de pe teren. Însă, RMN-ul efectuat a arătat că nu este nimic grav și jucătorul poate fi prezent pe teren cu Viitorul. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Tottenham – Chelsea aduc o cotă de 1,95 la biletul zilei

Duelul londonez vine într-un moment în care ambele formații traversează perioade dificile și sunt în afara Top 4, care asigură participarea în sezonul viitor al Champions League, dar va fi cu siguranță un spectacol total pe noua arenă a celor de la Spurs.

Jose Mourinho va da din nou piept cu formația sa de suflet, Chelsea, dar nu are timp de sentimentalisme pentru că Tottenham ar putea intr-o spirală mai mult decât periculoasă dacă va înregistra al treile ameci consecutiv fără victorie în campionat.

ADVERTISEMENT

În ciuda parcursurilor neaștept de slabe, cele două formații au jucători de calitate în lot, iar întâlnirea se anunță a fi una extrem de spectaculoasă. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,95 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 306 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,57 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul CFR Cluj – FC Viitorul și o cotă de 1,95 pentru ”peste 2,5 goluri” la Tottenham – Chelsea, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,06. Numai bună pentru un câștig de 306 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: