Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 4 mai 2023. Câștig de aproape 700 de lei cu meciuri din Spania și Italia

Biletul zilei de joi, 4 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 700 de lei cu ajutorul a două meciuri din La Liga și Serie A.
03.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 4 mai 2023 Castig de aproape 700 de lei cu meciuri din Spania si Italia
Biletul zilei de joi, 4 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 700 de lei cu ajutorul a două meciuri din La Liga și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Spania și Italia, în care se joacă pentru salvarea de la retrogradare, dar și pentru titlu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,87 la Favbet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul FC Sevilla – Espanyol Barcelona, din etapa a 33-a din La Liga, care începe la ora 20:30. Jocul este unul extrem de important pentru oaspeți, aflați în hora retrogradării.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Udinese – Napoli, din runda a 33-a din Serie A, programată de la ora 21:45. Este momentul mult aștept de fanii napoletani de a-și vedea favoriții din nou campioni.

Cotă de 2,29 de la FC Sevilla – Espanyol pentru biletul zilei

Chiar dacă a pierdut neașteptat în ultima etapă acasă cu Girona, andaluzii au scăpat de grijile retrogradării având zece puncte peste Espanyol, formație care se află prima sub linia care o trimite în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Catalanii vin pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan având cuțitul la os, iar în ultima perioadă au arătat că nu se descurcă deloc bine atunci când sunt sub presiune. Așa că pentru elevii lui Luis Garcia va fi o deplasare complicată.

Dincolo, Sevilla poate să răsufle ușurată după un sezon modest în întrecerea internă, iar acest joc poate reprezenta un bun test înaintea semifinalei din Europa League. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri Espanyol: sub 0,5”, care are la Favbet o cotă de 2,29.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Udinese – Napoli aduc o cotă de 3,00

Napoletanii mai au nevoie de un singur punct pentru a se încorona campioni pentru prima dată după epoca de aur a lui Diego Maradona, dar fanii au început deja fiesta încă de acum două runde, după victoria cu Juventus.

Este clar că trupa lui Luciano Spalletti nu mai are cum să piardă acest titlu și vrea să încheie cât mai repede conturile, chiar dacă la Udine nu o așteaptă deloc o partidă facilă, friulanii având prestații solide în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Gazdele sunt fără emoții la jumătatea clasamentului, așa că această întâlnire are miză doar pentru oaspeți. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: exact 2”, pentru că și cota de 3,00 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 687 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,29 pentru pronosticul ”total goluri Espanyol: sub 0,5” în meciul FC Sevilla – Espanyol Barcelona și o cotă de 3,00 pentru ”total goluri: exact 2” la Udinese – Napoli, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,87. Numai bună pentru un câștig de 687 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT