Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 4 noiembrie 2021. Meciurile din Europa League ne aduc la Get’s Bet un câștig de 400 de lei

Biletul zilei de joi, 4 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din UEFA Europa League.
03.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 4 noiembrie 2021 Meciurile din Europa League ne aduc la Gets Bet un castig de 400 de lei
ADVERTISEMENT

Joi, 4 noiembrie, pariem pe două meciuri din etapa a patra a grupelor UEFA Europa League, în care sunt implicați mai mulți internaționali români. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,03 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit de neratat.

Vom deschide biletul zilei de joi la pariuri cu confruntarea dintre Galatasaray și Lokomotiv Moscova. Cele două formații se află la poli opuși în grupa E. Turcii lui Fatih Terim sunt pe primul loc, cu șapte puncte, spre deosebire de formația oaspete, care e ultima, cu un singur punct. Meciul de pe Nef Stadium va începe la ora 19:45.

ADVERTISEMENT

Tot de la ora 19:45 se joacă și cel de-al doilea duel de pe biletul zilei la pariuri de joi. Rangers merge în Danemarca pentru returul cu Brondy. Cele două formații sunt codașele grupei A. Scoțienii au trei puncte, cu unul mai puțin decât Sparta Praga, în timp ce danezii sunt ultimii, cu doar un punct.

Cotă de 2,20 de la Galatasaray – Lokomotiv Moscova pentru biletul zilei

Galatasaray nu pare să aibă emoții pentru calificarea în primăvara Europea League. Echipa lui Fatih Terim e în formă din punct de vedere ofensiv. A marcat și n-a luat gol în trei din ultimele cinci partide. Mai mult, patru din cele cinci dueluri au fost câștigate de formația la care evoluează și internaționalii Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Singurul pas greșit a fost făcut în derby-ul cu Beșiktaș, pierdut cu scorul de 1-2.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, rușii stau foarte prost în ceea ce privește apărarea. Lokomotiv a luat gol în ultimele șase meciuri pe care le-a jucat. Ce-i drept, a și marcat în patru dintre acestea. Lokomotiv merge la Istanbul după două victorii, obținute după șapte meciuri la rând fără succes.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Partida tur a fost câștigată de turi, care s-au impus cu 1-0 grație golului înscris de Akturkoglu, în minutul 82. Cele două echipe au fost adversare și în 2018, dar în Liga Campionilor, acolo unde și-au împărțit victoriile de pe teren propriu. A fost 3-0 pentru Galatasaray și 2-0 pentru Lokomotiv. Așadar, la acest meci ne vom încumeta să mizăm pe pronosticul „Galatasaray câștigă prima repriză”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Get’s Bet este una extrem de tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Brondby – Rangers aduc o cotă de 1,83

Brondby și Rangers încearcă să spele rușinea din grupa A, acolo unde lider este Lyon, cu maximum de puncte. Danezii au început promițător competiția, remiză albă cu Sparta Praga, echipa lui Florin Niță, dar au urmat două eșecuri categorice, la scor de neprezentare cu francezii și turul cu Rangers, scor 0-2.

De cealaltă parte, echipa lui Ianis Hagi a început cum nu se poate mai prost grupa. Scoțienii au suferit două înfrângeri în primele două etape, scor 0-2 cu Lyon și 0-1 în deplasarea de la Sparta Praga. Rangers și-a încărcat moralul cu o victorie neverosimilă în campionat, scor 6-1, pe terenul lui Motherwell, într-o partidă în care playmaker-ul român a fost menajat tocmai pentru confruntarea cu Brondby din Europea League. Rangers se descurcă de minune în campionat. E lider, cu 27 de puncte, patru peste rivala Rangers. La acest duel vom alege să riscăm varianta „peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,83 oferită de Get’s Bet este una deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 403 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,20 pentru pronosticul „Galatasaray câștigă prima repriză” în meciul Galatasaray – Lokomotiv Moscova și o cotă de 1,83 pentru „peste 2,5 goluri” la Brondby – Rangers, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,03. Numai bună pentru un câștig de 403 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT