Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 5 ianuarie 2023. Câștig de aproape 550 de lei cu meciuri din Premier League și Copa del Rey

Biletul zilei la pariuri, joi, 5 ianuarie 2023, ne poate aduce un câștig în valoare de aproape 550 de lei cu meciuri din Premier League și Copa del Rey.
04.01.2023 | 22:56
Biletul zilei la pariuri joi 5 ianuarie 2023 Castig de aproape 550 de lei cu meciuri din Premier League si Copa del Rey
Biletul zilei la pariuri, joi, 5 ianuarie 2023, ne poate aduce un câștig de aproape 550 de lei cu meciuri din Anglia și Spania. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Marile campionate ale Europei au început să își reia activitatea, astfel din nenumăratele variante pe care le-am avut la dispoziție am decis să ne oprim la un meci de foc din Premier League și un duel din Cupa Spaniei. Am realizat o cotă totală de 5,46 la NetBet, iar dacă biletul va fi verde vom încasa 546 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Victoria fără să primească gol a Osasunei în meciul cu Gimnastic sare în ajutor cu o cotă de 2,59

Înainte de o nouă etapă din La Liga, care va avea loc în acest weekend, echipele iberice din Spania ne-au rezervat meciuri din Copa del Rey. Osasuna se deplasează, joi, 5 ianuarie, ora 17:00, pentru duelul cu Gimnastic în „șaisprezecimile” Cupei Spaniei.

ADVERTISEMENT

Osasuna se află pe locul 9 în La Liga, cu 23 de puncte în 15 meciuri și are un golaveraj neutru, cu 16 goluri primite și tot atâtea încasate. Formația iberică a încheiat anul cu o înfrângere fără să înscrie, scor 0-2 pe terenul celor de la Sociedad. Totuși, în deplasare, formația condusă de Jagoba Arrasate se descurcă foarte bine, înregistrând o singură înfrângere în ultimele 7 meciuri.

De cealaltă parte, Gimnastic a produs surpriza și a eliminat-o pe Malaga în turul precedent din Copa del Rey, iar formația mult mai slab cotată, care evoluează în eșaloanele inferioare din fotbalul spaniol, vrea să o elimine și pe Osasuna. Cele două formații s-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul timpului, ultima întâlnire fiind în 2019, când Osasuna s-a impus scor 1-0 în Segunda Division. În cele din urmă, vom miza pe combinația „rezultat final și ambele echipe marchează: Osasuna și nu”, care are o cotă de 2,59 la NetBet.

ADVERTISEMENT

Combo-ul de la derby-ul Chelsea – Manchester City ne rezervă o cotă de 2,11

Duelul dintre Chelsea și Manchester City este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale săptămânii. Confruntarea dintre cele două formații de top, care va avea loc joi, 5 ianuarie 2023, ora 22:00, închide etapa intermediară din Premier League.

Manchester City, așa cum ne-a obișnuit, va lupta și în acest sezon pentru titlu în Premier League, în timp ce Chelsea a avut o primă parte slabă de sezon. Formația condusă de Graham Potter se află pe locul 10, cu 25 de puncte în 16 meciuri.

ADVERTISEMENT

„Cetățenii” se află în misiunea de a o ajunge din urmă pe Arsenal, care se află pe primul loc în campionat. Formația pregătită de Pep Guardiola se află pe locul 2, cu 36 de puncte în 16 meciuri. În ultimele trei meciuri directe, campioana Angliei s-a impus, în timp ce ultima victorie a lui Chelsea datează din mai 2021. Vom miza pe combinația „șansă dublă și total goluri: x2 și peste 2,5”, care are o cotă de 2,11 la NetBet.

Câștig de aproape 550 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,59 pentru pronosticul ”rezultat final și ambele marchează: Osasuna și nu” în meciul Gimnastic – Osasuna și o cotă de 2,11 pentru combinația ”șansă dublă și total goluri: x2 și peste 2,5” la Chelsea – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,46. Numai bună pentru un câștig de 546 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, joi, 5 ianuarie 2023.
Biletul zilei la pariuri, joi, 5 ianuarie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT