Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 5 noiembrie 2020. Europa League ne aduce un câștig de 275 de lei

04.11.2020 | 23:42
Biletul zilei la pariuri joi 5 noiembrie 2020 Europa League ne aduce un castig de 275 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 5 noiembrie 2020. Cu două meciuri selectate din Europa League, putem obține un câștig de 275 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei pe biletul de pariuri cu o cotă totală de 2,75 obținută de la Get’s Bet.

Joi, alegerile noastre pentru biletul zilei la pariuri sunt din meciurile programate în cea de-a treia etapă a grupelor Europa League și, spre deosebire de alte dăți, acum am mers exclusiv pe goluri și nu pe soliști.

ADVERTISEMENT

Prima partidă asupra căreia ne-am oprit este Slavia Praga – Nice, din Grupa C, care începe la ora 19:55, în timp ce biletul zilei la pariuri se închide cu o confruntare din Grupa J, Antwerp – LASK Linz, care are fluierul de start la ora 22:00.

Pronosticul „GG” la Slavia Praga – Nice aduce o cotă de 1,76 la biletul zilei

Una rece și alta caldă pentru Slavia Praga în primele două etape din grupele Europa League: înfrângere cu 1-3 la Hapoel Beer Sheva, urmată de o victorie surprinzătoare pe teren propriu, 1-0, în fața lui Bayer Leverkusen. Același lucru se poate spune și despre Nice, care a fost demolată în prima etapă la Leverkusen cu 6-2, dar și-a spălat păcatele apoi împotriva lui Hapoel pe teren propriu, de care a trecut 1-0. Astfel, în urma acestor rezultate, avem o situație stranie în clasament, toate cele 4 echipe din grupă având câte 3 puncte, iar departajarea se face momentan la golaveraj.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În aceste condiții, întâlnirea din această seară poate avea o importanță majoră pentru configurarea finală a clasamentului, așa că nici una dintre cele două formații nu-și poate permite pași greșiți. Mai ales Slavia, care joacă pe teren propriu. Fiind greu de anticipat un pronostic pe un solist, mai ales că nici un rezultat de egalitate nu este exclus, ne vedem nevoiți să ne reorientăm spre goluri.

Capitol la care avem plăcuta surpriză să constatăm că ambele echipe stau foarte bine, atât în întrecerile interne, cât și în cele europene intercluburi. Slavia a marcat în toate ultimele 5 partide (dar și în 9 dintre ultimele 10!), în timp ce Nice vine după 6 meciuri la rând în care a reușit să înscrie. În plus, și singura întâlnire recentă a adus goluri de ambele părți, Slavia câștigând în iulie 2017 amicalul contra lui Nice cu scorul de 4-1.

ADVERTISEMENT

Analizând toate aceste date statistice, opțiunea noastră pentru biletul zilei la pariuri este lesne de anticipat. Vom alege de la partida Slavia Praga – Nice pronosticul „ambele marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,76.

1,55 – cota propusă pentru biletul zilei de la Antwerp – LASK Linz

Antwerp este liderul surpriză din Grupa J a Europa League, având maximum de puncte după disputarea a două etape. Dacă victoria pe terenul lui Ludogoreț era oarecum de așteptat, nu același lucru se poate spune despre cea de acasă cu Tottenham, formația lui Mourinho fiind, în opinia specialiștilor, una dintre favoritele la cucerirea trofeului în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Ca și la partida de mai sus, și aici ne așteptăm să avem parte de un festival de goluri, dacă ar fi să luăm în calcul prestația celor două formații până acum. Exceptând înfrângerea cu 0-1 din weekend în fața lui Anderlecht, cei de la Antwerp au o serie de 8 partide consecutive în care au înscris, iar în 7 dintre ele au făcut-o de cel puțin două ori. Nici LASK nu stă rău la acest capitol, doar în runda trecută din Europa League reușind să marcheze de 4 ori în poarta celor de la Ludogoreț. În plus, austriecii se descurcă bine din acest punct de vedere în toate competițiile, având o singură partidă din ultimele 8 în care nu au marcat (înfrângerea cu 0-3 suferită pe terenul lui Tottenham).

Varianta „ambele marchează” ni se pare cea mai bună și la acest meci și de aceea v-o propunem pentru biletul zilei la pariuri, mai ales că și cota de 1,55 oferită de Get’s Bet este destul de tentantă.

Cotă totală de 2,75 pentru un posibil câștig de 275 lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, joi 5 noiembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,76 pentru pronosticul „ambele marchează” la Slavia Praga – Nice și o cotă de 1,55 pentru același pronostic la Antwerp – LASK Linz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,75. Numai bună pentru un câștig de 275 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT