Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 7 iulie 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri de fotbal

Biletul zilei de joi, 7 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din turul 1 preliminar al UEFA Conference League.
06.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 7 iulie 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri de fotbal
Biletul zilei de joi, 7 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din turul 1 preliminar al UEFA Conference League. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima manșă a turului 1 preliminar din Conference League, în care joacă echipe care au legături cu fotbalul românesc. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,10 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Laci – Iskra Danilovgrad, care va începe la ora 21:00. Este un duel echilibrat între două formații care nu au o mare tradiție în fotbalul european.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Saburtalo Tbilisi – Partizani Tirana, care are startul la ora 19:00. Câștigătoarea acestei duble va juca în faza următoare a competiției cu FCSB.

Cotă de 2,10 de la Laci – Iskra pentru biletul zilei

Partida din Albania se anunță una dintre cele mai echilibrate din turul 1 preliminar al Conference League, ambele formații neavând atuurile necesare pentru a domina autoritar un asemenea joc.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Albanezii de la Laci, coșmarul Universității Craiova din sezonul precedent al noii competiții europene, au totuși un mic avantaj că au o prezență mai constantă în cupele europene, deși nu au ajuns niciodată prea departe.

Muntenegrenii de la Iskra mizează pe o defensivă solidă și pe talia impunătoare a jucătorilor. În aceste condiții, am ales pronosticul ”nu se marchează în ambele reprize”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Saburtalo – Partizani aduc o cotă de 1,95

Cei de la FCSB vor fi cu ochii pe întâlnirea de pe stadionul Tengiz Burjanadze din Gori, deoarece de aici se va alege adversara din turul 2 preliminar al Conference League și vor trebui să-și cunoască mai bine oponenta.

Georgienii se află în plin sezon, dar acesta este unul mult mai modest decât cel precedent. Saburtalo este abia la mijlocul clasamentului, dar pare în ușoară revenire de formă având două victorii și o remiză în ultimele trei partide.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, albanezii au încheiat stagiunea trecută pe locul 3, iar forța lor este dată de linia ofensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 2-3”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,95.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 410 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”nu se marchează în ambele reprize” în meciul Laci – Iskra Danilovgrad și o cotă de 1,95 pentru ”total goluri: 2-3” la Saburtalo Tbilisi – Partizani Tirana, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,10. Numai bună pentru un câștig de 410 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT