Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 7 octombrie 2021. Meciurile internaționale ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de joi, 7 octombrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
06.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 7 octombrie 2021 Meciurile internationale ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din preliminariile U21 pentru Euro 2023 și Liga Națiunilor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,850 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit excelent.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu Germania U21 – Israel U21, din preliminariile pentru Euro 2023, care va începe la ora 19:15. Nemții sunt campionii en-titre și nu concep să rateze calificarea.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Belgia – Franța, din semifinalele Ligii Națiunilor, care are startul la ora 21:45. Se anunță un duel pasionant între două formații care au dezamăgit la Euro 2020.

Cotă de 1,71 de la Germania U21 – Israel U21 pentru biletul zilei

Încoronată în această vară campioana Europei la tineret, după ce în faza grupelor a eliminat România, Germania a schimbat generația și selecționerul, dar ambițiile au rămas intacte și de aceea este greu de crezut că tinerii fotbaliști israelieni pot face față întâlnirii de la Paderborn.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ambele reprezentative au plecat cu două victorii în grupă, dar Israelul este o surpriză plăcută după celelalte două formații mai bine cotate decît ea, Ungaria și Polonia. Nemții au dat 9 goluri cu San Marino și Letonia și nu preau au cum să piardă locul 1.

Israelienii este clar că se vor lupta pentru poziția secundă în grupă care duce în play-off, dar în fața Germaniei șansele sunt aproape nule. Pentru acest meci am ales varianta ”1 pauză / 1 final”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,71.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Belgia – Franța aduc o cotă de 2,25

Belgia și Franța sunt două dintre cele mai spectaculoase echipe și care au în componență jucători de certă valoare, însă prestațiile avute în această vară laEuro 2020 au fost modeste și acum e nevoie de o reevaluare în fața fanilor.

Și nu există un moment mai bun decât atunci când joci pentru un trofeu, chiar dacă Liga Națiunilor nu este încă o competiție asimilată ca fiind una de nivel înalt. Este totuși un trofeu pus în joc și nu sunt decât doi pași până la el.

ADVERTISEMENT

Cele două formații au o pleiadă de fotbaliști de calitate, în special pe fază ofensivă, și în aceste condiții mizăm pe pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 385 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”1 pauză / 1 final” în meciul Germania U21 – Israel U21 și o cotă de 2,25 pentru ”peste 2,5 goluri” la Belgia – Franța, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,85. Numai bună pentru un câștig de 385 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT