Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 8 aprilie 2021. Golurile din Europa League aduc un câștig de 275 de lei

07.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 8 aprilie 2021 Golurile din Europa League aduc un castig de 275 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi, 8 aprilie 2021. Două meciuri din prima manșă a sferturilor de finală ale Europa League, o cotă totală de 2,75 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de 275 lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul dintre Arsenal Londra și Slavia Praga, care va începe la ora 22:00. ”Tunarii” au un sezon modest în Premier League și singura șansă să prindă un loc de Champions League în sezonul viitor este să câștige acum trifeul în cea de-a doua competiție a Europei.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Granda – Manchester United, tot de la ora 22:00. ”Diavolii” pornesc din postura de mari favoriți la calificarea, mai ales că spaniolii sunt la prima participare europeană.

Meciul Arsenal Londra – Slavia Praga aduce o cotă de 1,31 la biletul zilei

Întâlnirea de pe Emirates este probabil cea mai interesantă din această fază a Europa League, deoarece campioana Cehiei arată o formă extraordinară și nu este exclus să producă marea supriză și să elimine Arsenal.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Tunarii” au trecut cu emoții în faza precedentă de Olympiakos Pireu, în timp ce Slavia s-a calificat cu o victorie en-fanfare pe terenul lui Glasgow Rangers în urma unui gol de poveste reușit de internaționalul român Nicolae Stanciu.

Acum, cehii sunt și cu ochii pe Champions League pentru că au o șansă în plus să sară un tur preliminar în această competiție dacă trofeul va fi câștigat de Bayern Munchen, Manchester City sau Real Madrid. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,31.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 pentru biletul zilei de la Granada – Manchester United

Granada este marea performeră a acestei ediții a Europa League, reușind să ajungă în sferturile de finală la chiar prima participare. După ce au ieșit din grupe, ibericii au trecut rând pe rând de Napoli și Molde, dar sorții i-au scos în cale poate cea mai puternică echipă rămasă în competiție.

După ce au eliminat-o pe AC Milan, Manchester United visează la un nou trofeu european și are și de ce să facă acest lucru ținând cont că socotelile s-au cam încheiat în Premier League. Elevii lui Ole Gunnar Soslkjaer și-au cam luat gândul de la titlu, iar locul de Champions League pare asigurat.

ADVERTISEMENT

Cu probleme în defensivă, United va încerca să rezolve turul cu Granada prin forța ofensivei. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 275 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,31 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri” în meciul Arsenal Londra – Slavia Praga și o cotă de 2,10 pentru ”peste 2,5 goluri” la Granada – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,75. Numai bună pentru un câștig de 275 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT