Sport

Biletul zilei la pariuri, joi 8 iulie 2021. Meciurile de la Wimbledon ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 1.800 de lei

Biletul zilei de joi, 8 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 1.700 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Wimbledon.
07.07.2021 | 23:26
Biletul zilei la pariuri joi 8 iulie 2021 Meciurile de la Wimbledon ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 1800 de lei
ADVERTISEMENT

Pe biletul zilei de joi, 8 iulie, pariem pe cele două întâlniri din semifinalele turneului feminin de la Wimbledon. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 17,87 la  Get’s Bet şi aşteptăm un profit de zile mari.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Ashleigh Barty – Angelique Kerber care va începe la ora 15:30. Liderul clasamentului WTA este într-o formă de zile mari și este de așteptat să nu aibă foarte mari probleme cu jucătoarea germană.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem la biletul zilei este, așa cum deja am amintit, cea de a doua semifinală, care le va opune pe Karolina Pliskova și Aryna Sabalenka. Și această întâlnire va avea startul în jurul orei 17:30 și în acest caz vom miza pe un rezultat final care ne va aduce un câștig mai mult decât generos.

Cotă de 3,25 pe biletul zilei de la meciul Barty – Kerber

Cele două jucătoare se vor afla pentru a cincea oară față în față, iar nemțoaica are un ușor avantaj în întâlnirile directe, scorul general fiind de 3-2. Nu s-au întâlnit niciodată pe iarba de la Wimbledon și dată fiind faza în care are loc această dispută vom alege un scor strâns, măcar din punct de vedere al seturilor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fost lider mondial, Angelique Kerber a ajuns la treizeci și trei de ani și putem spune fără să greșim că este la maturitatea sportivă și mentală atât de necesare marilor victorii. Nemțoaica este jucătoare de mâna stânga și executa reverul cu ambele mâini, ceea ce conferă o forță suplimentară loviturii.

Mereu a spus că iarba este suprafața pe care se simte cel mai bine, iar statisticile vorbesc de la sine, având peste 80 de victorii în cele 110 meciuri disputate în carieră pe această suprafață. A fost campioană la Wimbledon în 2018, dar acest lucru nu îi garantează, joi, un succes.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Barty este liderul clasamentului mondial, și-a spulberat adversarele în drumul spre semifinale și așteptăm o demonstrație de forță și în fața lui Kerber. Vom miza, totuși, pe un meci ceva mai strâns și vom merge pe mâna specialiștilor. ”Ashleigh Barty câștigă cu 2-1 la seturi”, pont care are la  Get’s Bet o cotă de 3,25.

Victoria Karolinei Pliskova în 3 seturi aduce la biletul zilei o cotă de 5,50

Karolina Pliskova și Aryna Sabalenka nu s-au întâlnit decât de două ori în carieră, de fiecare dată victoria revenit sportivei din belarus, cu scorul de 2-1. De această dată vom risca, poate mai mult decât ar fi cazul, și vom miza pe o victorie aparent surprinzătoare a jucătoarei din Cehia, chiar dacă nici locul din ierarhia mondială, nici vârsta nu sunt de partea ei.

ADVERTISEMENT

Pliskova etalează un joc mult mai combinativ și acest lucru ar putea face diferența în fața forței brute a Arynei Sabalenka. Nici în acest caz nu vom miza pe o victorie facilă, dimpotrivă, dacă este să ne uităm în urmă vom observa că fiecare din celelalte două întâlniri au fost extrem de disputate.

Sabalenka pornește cu prima șansă, și pentru că este mai tânără, și pentru că este a 4-a jucătoare a lumii, însă, încă o dată vom risca pentru un câștig care ne poate trimite direct în vacanță. Așadar, vom opta pentru pronosticul ”Pliskova câștigă în trei seturi”, pentru că și cota de 5,50 oferită de  Get’s Bet este mai mult decât magnifică.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 1.700 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 3,25 pentru pronosticul ”Barty câștigă cu 2-1” meciul cu Angelique Kerber și o cotă de 5,50 pentru ”Pliskova câștigă în 3 seturi” la Aryna Sabalenka, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 17,87  numai bună pentru un câștig de 1.787 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT