Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 9 decembrie 2021. Câștig de peste 450 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Europa League

Biletul zilei de joi, 9 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din ultima etapă a fazei grupelor Europa League.
08.12.2021 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 9 decembrie 2021 Castig de peste 450 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Europa League
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri între cele cele mai constante echipe din competiție, în care sunt implicați și jucători români. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,68 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit atractiv.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Olympique Lyon – Rangers, din Grupa A, care va începe la ora 19:450. Ambele formații și-au asigurat calificarea mai departe, astfel că jocul de pe Groupama Stadium este doar unul al orgoliilor.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Lazio Roma – Galatasaray Istanbul, din Grupa E, care are startul la ora 22:00. Turcii au nevoie de un punct pentru a încheia grupa în fața italienilor și a ajunge direct în optimi.

Golurile de la Lyon – Rangers aduc o cotă de 1,95

Francezii au un parcurs fantastic în Europa League, obținând cinci victorii din cinci în grupe și având o medie de 3 goluri pe meci. Trupa lui Peter Bosz are locul 1 asigurat și este liniștită înaintea vizitei campioanei Scoției.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Preluată de curând de Giovanni van Bronckhorst, Rangers este sigură și ea de locul secund în grupă, dar va încerca să arate la Lyon, chiar dacă va fi lipsită de aportul fanilor, că este o echipă de luat în seamă în fazele eliminatorii.

Este de așteptat ca ambii tehnicieni să menajeze o parte dintre titulari și să se axeze în principal pentru a oferi un spectacol plăcut. Pentru acest meci vom alege pentru varianta ”peste 3 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,40 de la Lazio – Galatasaray pentru biletul zilei

Roma fierbe în așteptarea marelui meci dintre Lazio și Galatasaray care va decide câștigătoarea Grupei E. Italienii au nevoie de victorie pentru a trece peste turci în clasament, dar este de așteptat ca elevii lui Maurizio Sarri să nu se arunce peste adversar din primul minut.

Galata vine pe Stadio Olimpico fără cel mai în formă jucător al său, mijlocașul român Alexandru Cicăldău, care a fost testat pozitiv la Covid-19. Absența aceastuia la Roma ar putea să-i deschidă calea spre titularizare lui Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe au arătat soliditate pe faza defensivă și au aceeași linie de golaveraj după cinci etape: 7-3. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”x solist la pauză”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 468 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”peste 3 goluri” în meciul OLympique Lyon – Rangers și o cotă de 2,40 pentru ”x solist la pauză” la Lazio Roma – Galatasaray Istanbul, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,68. Numai bună pentru un câștig de 468 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT