Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 9 noiembrie 2023. Câștig de 759 de lei

Biletul zilei de joi, 9 noiembrie 2023, poate aduce un câștig de 759 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Europa League.
08.11.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 9 noiembrie 2023 Castig de 759 de lei
Biletul zilei de joi, 9 noiembrie 2023, poate aduce un câștig de 759 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Europa League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 4-a a fazei grupelor din Europa League în care cuvântul de ordine este echilibru. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,97 la Superbet și așteptăm un profit minunat.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Ajax Amsterdam – Brighton & Hove Albion, din Grupa B, care începe la ora 19:45. Este un duel pasionant, iar cine pierde își cam poate lua adio de la calificare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Maccabi Haifa – Villarreal, din Grupa F, programată tot de la ora 19:45. Și aici situația este la fel de complicată, orice pas greșit însemnând diminuarea semnificativă a șanselor de a merge mai departe.

Cotă de 2,90 de la Ajax – Brighton pentru biletul zilei

”Lăncierii” traversează cel mai negru start de sezon din istorie, însă odată cu instalarea lui John van’t Schip pe banca tehnică lucrurile par să se fi schimbat în bine și echipa începe să arate din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

Brighton este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Premier League, însă nici ea nu se află în cea mai bună formă. În ultima lună și jumătate are o singură victorie în toate competițiile, un 2-0 chiar cu Ajax în tur.

Cele două formații sunt pe ultimele două poziții în grupă, astfel că întâlnirea devină una capitală pentru continuarea parcursului european. În aceste condiții, am ales pronosticul ”PsF 1”, pentru că și cota de 2,90 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Maccabi Haifa – Villarreal aduc o cotă de 2,75

După ce meciul tur de acum două săptămâni dintre cele două echipe a fost amânat din cauza războiului din Israel, Maccabi Haifa și Villarreal se vor confrunta în etapa a 4-a pe stadionul George Karapatakis din Larnaca.

După ce a jucat semifinală de Champions League în primăvara lui 2022, ”submarinul galben” a avut parte de o coborâre dramatică. Începutul actualului sezon a fost unul catastrofal, dar schimbarea de antrenor a adus un oarecare reviriment.

ADVERTISEMENT

Villarreal este încă departe de potențialul adevărat, însă acum poate profita din plin de starea de tensiune din lotul israelienilor și de faptul că aceștia sunt nevoiți la mare depărtare de casă. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri în fiecare repriză: 1-2”, care are la Superbet o cotă de 2,75.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 759 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,90 pentru pronosticul ”PsF 1” în meciul Ajax Amsterdam – Brighton & Hove Albion și o cotă de 2,75 pentru ”interval goluri în fiecare repriză: 1-2” la Maccabi Haifa – Villarreal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,97. Numai bună pentru un câștig de 759 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT