Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri luni, 1 februarie 2021. Câștig de peste 300 de lei din Liga 1 și La Liga

31.01.2021 | 23:15
Biletul zilei la pariuri luni 1 februarie 2021 Castig de peste 300 de lei din Liga 1 si La Liga
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri luni, 1 februarie 2021. Un meci din Liga 1 și altul din La Liga, o cotă totală de 3,03 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 300 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu un meci interesant din Liga 1: de la ora 20:00 se întâlnesc Chindia Târgoviște și CFR Cluj, două formații aflate pe locurile de play-off, dar care au totuși obiective diferite.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din La Liga, începe la ora 22:00 și le pune față în față pe Betis Sevilla și Osasuna Pamplona, echipe aflate la poli opuși în clasament.

Cotă de 1,62 pentru biletul zilei de la Chindia – CFR Cluj

CFR Cluj a ratat runda precedentă șansa de a urcat pe primul loc în Liga 1, după remiza cu Astra Giurgiu, iar acum se vede nevoită să nu facă pași greșiți pentru a nu pierde contactul cu liderul FCSB, care are un avans de patru puncte.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Chindia este revelația actualului sezon, după ce sezonul precedent s-a salvat de la retrogradare în urma unui baraj. Antrenorul Emil Săndoi, dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, a schimbat fața târgoviștenilor, care au devenit o nucă greu de spart.

Însă și ardelenii arată foarte bine sub comanda lui Edi Iordănescu, cifrele arătând o posesie de nivelul tiki-taka. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,62.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Betis aduce o cotă de 1,86 la biletul zilei

Betis Sevilla pare să fi renăscut în 2021 și în ultimele patru etape este neînvinsă, înregistrând două victorii și două remize. Acest lucru o face favorită clară în duelul ci Osasuna Pamplona, care nu trece prin cea mai bună perioadă.

Victorioasă în fața Granadei în runda precedentă, Osasuna a trecut peste linia care delimitează cele trei formații retrogradabile, însă situația nu este deloc roz și trupa lui Jagoba Arrasate mai are mult de tras până se va vedea cu sacii în căruță.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în ultimul meci al acestei etape, andaluzii ar bate la porțile locurilor de cupe europene. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 303 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,62 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Chindia Târgoviște – CFR Cluj și o cotă de 1,86 pentru ”1 solist” la Betis Sevilla – Osasuna Pamplona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,03. Numai bună pentru un câștig de 303 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT