Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 1 mai 2023. Posibil câștig de 623 de lei cu meciuri din SuperLiga și La Liga

Biletul zilei la pariuri, luni, 1 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 623 lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și La Liga.
30.04.2023 | 23:32
Biletul zilei la pariuri luni 1 mai 2023 Posibil castig de 623 de lei cu meciuri din SuperLiga si La Liga
Biletul zilei la pariuri, luni, 1 mai 2023, ne poate aduce un câștig de 623 de lei cu meciuri din SuperLiga și La Liga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Prima zi din luna mai programează dueluri extrem de interesante. Pentru biletul zilei la pariuri am ales un derby din play-off-ul SuperLigii, dar și o partidă din La Liga. Am construit o cotă totală de 6,23 la Betano, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 623 de lei, dacă vom miza 100 de lei.

Rapid – CFR Cluj ne rezervă o cotă de 3,15 pe biletul zilei la pariuri de luni, 1 mai 2023

Pasul greșit făcut de Farul în meciul cu Sepsi lasă în aer lupta pentru titlu în SuperLiga. CFR Cluj, principala urmăritoare a liderului, joacă în Giulești cu Rapid, luni, 1 mai 2023, de la ora 20:30. Ardelenii vor avea de înfruntat o atmosferă incendiară la meciul de la București.

ADVERTISEMENT

Campioana României nu traversează deloc momente fericite cu Dan Petrescu pe bancă. CFR Cluj a pierdut în ultima etapă cu Farul, scor 0-1 și a fost eliminată din semifinalele Cupei României de către Sepsi, scor 0-3. Derby-ul cu Rapid pică cum nu se poate mai rău pentru echipa lui Dan Petrescu.

Giuleștenii au moralul ridicat după ce i-au administrat prima înfrângere din play-off celor de la FCSB, scor 1-0. În meciul tur din Gruia scorul a fost egal 2-2, după ce gazdele au reclamat un gol anulat eronat pe motiv de ofsaid în prelungiri. Vom alege varianta „X solist”, care are la Betano o cotă de 3,15.

ADVERTISEMENT

Sevilla – Girona sare în ajutor cu o cotă de 1,98 pe biletul zilei la pariuri

Sevilla și-a îmbunătățit în mod vizibil jocul după începutul extrem de slab de sezon. „Andaluzii” s-au calificat în semifinalele Europa League și au urcat în clasament, departe de locurile retrogradabile. În etapa cu numărul 32 din La Liga, Sevilla primește vizita celor de la Girona, luni, 1 mai, ora 22:00.

Semifinalistă în Europa League, unde va juca pentru finală cu Juventus, Sevilla are patru victorii consecutive în toate competițiile și nu a mai pierdut de șapte meciuri. Totuși, formația antrenată de Mendilibar o întâlnește pe Girona, care a câștigat în ultima partidă, scor 4-2 cu Real Madrid. Toate golurile partidei au fost înscrise de un singur jucător.

ADVERTISEMENT

Cele două formații sunt vecine de clasament în La Liga, cu 41 de puncte, pe locurile 10 și 11. În meciul tur cu Sevilla, Girona s-a impus pe teren propriu, scor 2-1. Vom alege varianta „1 solist”, care are la Betano o cotă de 1,98.

Biletul zilei la pariuri de luni, 1 mai 2023, aduce un posibil câștig de 623 lei

Biletul zilei la pariuri, luni, 1 mai 2023.
Biletul zilei la pariuri, luni, 1 mai 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Betano o cotă de 3,15 pentru pronosticul „X solist” în meciul Rapid – CFR Cluj și o cotă de 1,98 pentru „1 solist” la Sevilla – Girona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,23. Numai bună pentru un câștig de 623 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: