Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 aprilie 2023. Câștig de 705 de lei cu meciuri din SuperLiga și La Liga

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 aprilie 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 705 lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și La Liga.
09.04.2023 | 22:59
Biletul zilei la pariuri luni 10 aprilie 2023 Castig de 705 de lei cu meciuri din SuperLiga si La Liga
Biletul zilei la pariuri, luni, 10 aprilie, ne poate aduce un câștig de 705 lei cu meciuri din SuperLiga și La Liga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ziua de luni nu duce lipsă de meciuri interesante pentru biletul zilei la pariuri. Am ales să mizăm pe o partidă extrem de aprinsă programată în a treia etapă a play-off-ului SuperLigii și pe o confruntare din La Liga. Am construit o cotă totală de 7,05 la Casa Pariurilor, iar un potențial bilet verde ne va aduce un câștig de 705 lei dacă vom miza 100 de lei.

Partida Sepsi – Rapid ne pune la dispoziție o cotă de 3,25 pe biletul zilei la pariuri

La Sfântu Gheorghe se închide etapa a treia din play-off-ul SuperLigii. Sepsi primește vizita celor de la Rapid, luni, 10 aprilie, ora 20:30. Echipa lui Cristiano Bergodi caută să obțină primele puncte în acest play-off. Covăsnenii au pierdut cu Farul și FCSB cu un scor similar, 2-1.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Rapid se află în căutarea primei victorii în play-off. Echipa antrenată de Adrian Mutu a arătat un joc solid în remizele cu CFR Cluj (2-2) și Farul (1-1), însă nu a fost suficient pentru a obține toate cele trei puncte. La conferința de presă, antrenorul giuleștenilor a confirmat că obiectivul în actuala stagiune îl reprezintă clasarea pe un loc de cupă europeană.

Rapid a câștigat ultimele trei meciuri directe cu Sepsi. Ultima oară, rapidiștii s-au impus la începutul anului, scor 3-0 în Giulești. Toate golurile acelui meci erau marcate de Marko Dugandzic. Vom alege varianta „2 solist”, care are o cotă de 3,25 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Barcelona – Girona sare în ajutor cu o cotă de 2,17 pe biletul zilei la pariuri

Barcelona joacă primul meci după eliminarea din Cupa Spaniei pe Camp Nou, luni, 10 aprilie, ora 22:00 împotriva celor de la Girona. „Catalanii” au pierdut manșa retur din semifinalele Cupei Regelui, scor 0-4 cu Real Madrid pe teren propriu.

Totuși, în La Liga echipa antrenată de Xavi este lider autoritar cu 71 de puncte după 27 de partide. Locul 2 este ocupat de Real Madrid, cu 59 de puncte în 28 de meciuri. Barcelona a câștigat ultimele trei meciuri directe cu Girona, însă micuța echipa spaniolă a izbutit să-i învingă pe „catalani” pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în 2019, când Girona învingea cu 1-0. În ultima partidă din campionat Girona a câștigat pe teren propriu cu Espanyol, scor 2-1, în timp ce Barcelona a obținut victoria cu Elche, scor 4-0 în deplasare. Vom alege varianta „total goluri Barcelona: peste 2,5”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 2,17, foarte ofertantă.

Biletul zilei la pariuri de luni, 10 aprilie 2023, aduce un posibil câștig de 705 lei

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 aprilie 2023.
Biletul zilei la pariuri, luni, 10 aprilie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 3,25 pentru pronosticul „2 solist” în meciul Sepsi – Rapid și o cotă de 2,17 pentru „total goluri Barcelona: peste 2,5” la Barcelona – Girona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,05. Numai bună pentru un câștig de 705 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT